“Με κρατούσε με την βία στο σπίτι και με χτυπούσε…” – Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Κοινοποίηση:
c55041_tatiana_stefanidou

Η Τατιάνα Στεφανίδου ομολογουμένως είναι μία καταξιωμένη και ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει διαγράψει την δική της πορεία στην ελληνική τηλεόραση!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά της και γνωρίζει τι ζητούν και τι θέλουν οι τηλεθεατές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που είτε θα έχει φανατικούς θαυμαστές είτε θα έχει φανατικούς «εχθρούς» αφού τα πικρόχολα σχόλια για την παρουσιάστρια δεν έχουν τελειωμό!

Εκτός από μία πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η Τατιάνα Στεφανίδου είναι και μία τελειομανής σύζυγος και μητέρα, που μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz!

Τατιάνα Στεφανίδου

Μπορεί τα δημοσιεύματα και οι φήμες να οργιάζουν για το ζευγάρι, ωστόσο οι ίδιοι είναι απτόητοι και συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Όσοι παρακολουθούν την Τατιάνα Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ αυθόρμητη και οι… εκρήξεις της on air δεν λείπουν!

Ωστόσο, η ίδια έχει καταφέρει μέσα από την εκπομπή της να συγκινήσει πολύ κόσμο με τις ιστορίες των καλεσμένων της και να περάσει να δικά της κοινωνικά μηνύματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΝ ΣΑΥΡΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΚΑ LIVE SHOWS ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Comments are closed.