Με καφέ ή και… ποτό στα κομμωτήρια από Δευτέρα – Όλο το ωράριο

Κοινοποίηση:
1

Τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των επιχειρήσεων έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης δίνοντας το πλαίσιο και για την λειτουργία των κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής.


Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις αλλάζουν όλα ριζικά με την νέα πραγματικότητα λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων με κωδικό δραστηριότητας 9602, δηλαδή κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, μπορεί να είναι διευρυμένο από τις ‪07:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 21:00. Η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας είναι κατ’ ελάχιστο 2 μέτρα και είναι υποχρεωτική η μάσκα για τους εργαζόμενους, ενώ παραμένει ισχυρή σύσταση για τους πελάτες. Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις διαθέτουν και τον κωδικό δραστηριότητας για άλλες υπηρεσίες, όπως μασάζ, πιλάτες, personal training, απαγορεύεται ρητά η παροχή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ….
    ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ! ! !
    Πιστοί της Ελλάδος….. δηλώστε συμμετοχή στην μεγάλη εκδρομή που διοργανώνω την Τρίτη το απόγευμα στο Νέο Κόσμο, για να παρακολουθήσετε από κοντά το ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ, όπου εκεί θα δείτε τον ΚΟΥΡΕΑ ΜΟΥ (που υποχρεωτικά θα φοράει μάσκα) ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, αφού υποχρεωτικά πρέπει να την φοράω και εγώ ! ! !
    Η κατάσταση δεν διαφέρει και πολύ από την χαρακτηριστική ατάκα του Νικήτα Πλατή (στην ταινία Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ μέσα στο τρελάδικο) που λέει στον Ντίνο Ηλιόπουλο κρατώντας ένα σουγιά: ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
    -ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΣ- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΑΨΩ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ! ! !
    Ρε ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ πριν τα ανακοινώνεται στους ιθαγενείς, δεν πρέπει πρώτα να τα διαβάζετε λίγο, για να μην γελάει ο κόσμος μαζί σας ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.