Με ειδοποίηση οι πολίτες των ΗΠΑ θα μάθουν τον νέο τους Πρόεδρο από το Facebook

Κοινοποίηση:
baiden-tramp

Καθώς μία μία οι πολιτείες της Αμερικής ολοκληρώνουν την καταμέτρηση των ψήφων και η αγωνία για την ανάδειξη του νέου αμερικανού Προέδρου κορυφώνεται, η Facebook έχει ήδη προετοιμάσει το πώς πρόκειται να ενημερώσει τους χρήστες της αμέσως μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα στείλει στους χρήστες της σε Facebook και Ιnstagram απευθείας ειδοποίηση η οποία θα εμφανιστεί αμέσως στην αρχική εικόνα του κινητού τους μόλις ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αυτή θα γράφει :

«Εξελέγη ο επόμενος αμερικανός Πρόεδρος»
Εκτός από την ειδοποίηση αυτή, η Facebook θα παρέχει αναλυτικές και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα κατευθύνοντας τους χρήστες απευθείας σε ιστοσελίδες των εκλογικών κέντρων που τους αφορούν.

Παρακάτω φαίνεται πως ακριβώς θα ειδοποιηθούν οι Αμερικανοί πολίτες: 

 

Facebook παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και βασίζεται στα όσα αναφέρουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα όπως είναι το  Reuters, το Associated Press, το ABC NewsCBS News, Fox NewsNBC News αλλα και το CNN προκειμένου να είναι έγκυρες οι πληροφορίες και να ενημερώσει αμέσως τους χρήστες της μόλις υπάρξει νικητής, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι θα τοποθετήσει ετικέτες στις θέσεις των υποψηφίων, παρέχοντας στους χρήστες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Έτσι θα είναι:

Η εταιρεία μάλιστα ανακοίνωσε πως από χθες προχωράει στον περιορισμό της αναπαραγωγής ζωνταντών βίντεο που σχετίζονται με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Είναι πολιτική που υιοθέτησε πρόσφατα η εταιρεία σε μια προσπάθεια να περιορίσει την παραπληροφόρηση στις υπηρεσίες της σε σχέση με τις εκλογές των ΗΠΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΙ !
    ΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΟΜΙΚΑ !
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΑΣΕ !

    1. σΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙςς;;;; ασε φιλε τον ηπιατε κανονικα και με τον νομο ο θειος Τζο του εριξε στα αυτια του Δοναλδου ντακ! Αυτά τα καουμποιλικια που κανει τωρα ο τραμπ είναι οι τελευταίοι του σπασμοι ,πνεει τα λοισθια πλεον ,τελειώσατε ευτηχως αναλαμβανει ο θειος Τζο και θα ξανα βαλει ταξη στην χωρα!

Comments are closed.