Με γάντια βαφής μαλλιών τα ελληνικά νοσοκομεία – Καταγγελίες ΣΟΚ βγαίνουν στη επιφάνεια – Τόσους μήνες δεν έκαναν τίποτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
παπαμιχάλης-750x406-1

Καταγγελία-Νοσοκομείο Σερρών:Αδιανόητα τα όσα συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την στιγμή οι Σέρρες αποτελούσαν κόκκινη περιοχή δηλαδή περιοχή υψηλού κινδύνου μετάδοσης κορωνοϊού την ίδια στιγμή η ΝΔ άφηνε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Σερρών να δουλεύουν με γάντια βαφής.

Η δήλωση του προέδρου  των νοσοκομειακών ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλη άφησε άφωνους όλους καθώς ανέφερε πως  το προηγούμενο δίμηνο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών λειτουργούσε με γάντια βαφής μαλλιών  λόγω έλλειψης γαντιών λάτεξ.

Αυτό είχε καταγγείλει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης στις 4/10/2020 ερωτηθείς για την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ο κύριος Παπαμιχάλης τόνιζε ότι θα έπρεπε τότε να υπάρξει σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών να βγει δημόσια να καταγγείλει την κατάσταση που υπάρχει σε ότι αφορά τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, θέτοντας μάλιστα και ορισμένα ερωτήματα.

Αυτή είναι η ΝΔ .Μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε κανάλια για να προωθεί το «έργο» της και αφήνει αβοήθητο το Νοσοκομείο Σερρών και τους γιατρούς του να  δουλεύουν με γάντια βαφής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα χοτ σποτ ε αλήτες?

  2. ΜΑ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Η΄ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
    TΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΑ 80% ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΟΠΟΤΕ Ή ΠΑΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η΄ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΙΟ, ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

    1. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ

  3. Δεν υπαρχει σαλιο για σας.τα λεφτα υπαρχουν μονο για καναλια και μεγαλους περιπατους.τα πηρε ο ευαγγελατος τα λεφτα και ο καμπουρακης και ο οικονομου.εσεις με τα γαντακια για βαφη και να ειστε ευχαριστημενοι

  4. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Comments are closed.