Με αυτό το έγγραφο μπορείς να μπεις σε πλοίο! Τι είναι η “Δήλωση Υγείας Επιβατών”

Κοινοποίηση:
Police checks citiznes at the port of Piraeus, April 10, 2020. Greece is on the nineteenth day of a strict nationwide lockdown seeking to halt the spread of the COVID-19 infection caused by novel coronavirus, with excursions from the home limited to attending work, buying food, visiting the doctor, walking the dog or going for a solitary jog./ Αστυνομία ελέγχει πολίτες στο λιμάνι του Πειραιά, 10 Απριλίου, 2020. Η Ελλάδα βρίσκεται στην δέκατη ένατη ημέρα επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιδιώκοντας να σταματήσει η εξάπλωση της μόλυνσης από τον κοροναϊό COVID-19, με εξαίρεση την έξοδο για και απο το χώρο εργασίας, αγορές τροφίμων, επίσκεψη σε γιατρό και φαρμακείο ή βόλτα κατοικίδιου και προσωπική άσκηση.

Το αναθεωρημένο έγγραφο, με την επωνυμία «Δήλωση Υγείας Επιβατών», με το οποίο μπορεί κάποιος να ταξιδεύει με πλοίο της γραμμής, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το έγγραφο αποτελεί ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο εστιάζει σε συμπτώματα, τυχόν επαφή με κρούσμα και περιλαμβάνει εξειδικευμένες ερωτήσεις για τα τεστ, καθώς και τα εμβόλια.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει:

dilosi_ygeias

dilosi_ygeias_0002

dilosi_ygeias_4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι θα συμβεί εάν οι επιβάτες/ταξιδεύοντες απαντήσουν ΟΛΟΙ ΝΑΙ ματαιώνεται ο απόπλους?? Επίσης εάν απαντήσουν ΟΧΙ σε ΌΛΑ ή σε μερικά ερωτήματα. Ποιός αποφασίζει τι θα συμβεί στον ταξιδεύοντα??. Επειδή είμαι ψεύτης….. μετράει??

Comments are closed.