“Με απειλούσαν με μπουνιές” – Εξηγήσεις με “τρελό” χαμόγελο έδωσε ο βασικός ύποπτος για εμπρησμό στην φωτιά της Εύβοιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xamogelastos

Την δική του εκδοχή για το αν είναι αυτός ο εμπρηστής της φωτιάς στην Εύβοια που κατέκαψε 24.000 στρέμματα, έδωσε ο 33χρονος βασικός ύποπτος.

O 33χρονος έδωσε εξηγήσεις στην κάμερα του ΣΚΑΙ με το χαμόγελο στα χείλη, ενώ αναφέρθηκε και στο παρελθόν όπου είχε βρεθεί ένοχος για εμπρησμό καθώς και για απειλές που δέχτηκε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γυφτοαριος ουγκανος χρυσαυγιτης είναι αφου είναι και καθυστερημένος και αγραμματος και πανηλίθιος.

  2. λογικα φτωχος κομμουναιος. αρα απ τους ηλιθιους

  3. 2018…Κατηγορήθηκε για 9 πυρκαγιές…δικάστηκε για μια (1).. Η οποία ήταν και η μεγάλη φωτιά του κοντοδεσποτιου…..όπως βλέπετε είναι εξω λόγω βλακείας….δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια. Μαρτύρησε λέει Γιατί του έδιναν μπουνιές…έπρεπε να τον είχαν παράλια με καφεδάκι και ξαπλώστρα άλλη φορά έτσι να τους πει…..Και η περιοχή εκεί πάλι στο κοντοδεσποτι χαος και αποκαιδια……Ελλαδιστάν χώρα του παραδείσου….γι αυτό Όλοι σ αγαπάνε

  4. σαν καθυεστερημενος φαινεται. παω στοιχημα οτι ψηφιζει δεξια

  5. Άτομο χαμηλής νοητικής στάθμης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχει έμφυτη την κακία ή ότι δεν είναι ικανός να προκαλέσει πολύ μεγάλο κακό.

  6. Ήταν ύποπτος και τον είχαν ελεύθερο? Θα μας τρελάνει ο ΣΚΑΙ? Ψάχνει για μαλάκες?

Comments are closed.