Με Τσιγκρίνσκι, Μπογέ, αλλά και με ελλείψεις η ΑΕΚ (pic)

Κοινοποίηση:
ΑΕΚ - Αποστολή

Την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση (05/05, 19:00) με τον Λεβαδειακό για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League ολοκλήρωσε η ΑΕΚ και η αποστολή είχε δύο ευχάριστες εκπλήξεις.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Μανόλο Χιμένεθ με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστως εότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Λούκας Μπογέ ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, με άμεση συνέπεια να φωνάξουν ετοιμοπόλεμοι

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ίωσης, αλλά και οι Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης και Ούρος Τσόσιτς, που, προφανώς, προφυλάσσονται από τον Μανόλο Χιμένεθ λόγω του τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ δεν είναι εντελώς αδιάφορη, καθώς αναζητά τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση και αυτήν τη στιγμή είναι στο +2 από τον Ατρόμητο (παίζει εντός με τον ΟΦΗ), που υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή:  Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

175802

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Mελισσανιδης=ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΒΟΥΡΑ!

Comments are closed.