«Μετακινήσεις μόνο με μάσκες» ζητάει ξανά η Παγώνη! Ποιός ο λόγος;

Κοινοποίηση:
maska-dentro

Οι… παλιές συνήθειες δεν κόβονται!

Πέρα από το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με το εμβόλιο της Astra Zenecaδιάφοροι «ειδικοί», πολλούς από τους οποίους μάθαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάνουν ξανά εμφανίσεις στα τηλεοπτικά «παράθυρα».

Ο λόγος αφορά και πάλι την υγεία μας. Πρόκειται για την αφρικανική σκόνη, επεισόδια της οποίας πάντοτε είχαμε στην Ελλάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει και αυτό δραματοποιηθεί ιδιαίτερα!

Έτσι λοιπόν, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στο πώς μπορούν οι πολίτες να… προστατευτούν από το νέο κύμα αφρικάνικης σκόνης.

Σύμφωνα με το ertnews, η κα Παγώνη, αναφερόμενη στις ευπαθείς ομάδες και θυμίζοντας συστάσεις…πανδημίας, ζήτησε να:

  • Ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους
  • Παραμείνουν στα σπίτια τους και να γυμναστούν μέσα σε αυτά
  • Φοράνε απαραίτητα μάσκες εφόσον χρειαστεί να βγουν έξω
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παγώνη κάνε το astrazeneka που ακόμα και η ίδια η εταιρία το αποσύρει! Το αποσύρει η εταιρία και ο …Βασιλακόπουλος και ο ….Μαγιορκίνης λένε ότι είναι ασφαλές! Κάντε 10 μπόλια για τον κοροιδοιό!

  2. Αυτή η κ…λα σε ένα κράτος δικαίου θα ήταν φυλακή για επικίνδυνες θέσεις εις βάρος της υγείας των πολιτών. Μάλιστα θα της αφαιρούσαν και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στο Κουλιστάν μπορεί να γίνει και υπουργός ή/και βουλευτής ή/και ευρωβουλευτής, γιατί απλά είναι δυνατή μασόνα

Leave a Response