Μετακινήσεις από νομό σε νομό μόνο με «υγειονομικό πάσο» προανήγγειλε ο Γ. Γεραπετρίτης!

Κοινοποίηση:
Γιώργος Γεραπετρίτης

Η Γερμανία έδωσε την εντολή και η Ελλάδα… δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να την ακολουθήσει! Έτσι ενώ χθες ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριζε πως δεν ισχύει το ρεπορτάζ που ήθελε την κυβέρνηση να εξετάζει μετακινήσεις από νομό σε νομό μόνο με υγειονομικό πάσο, σήμερα… ο ίδιος υπουργός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητο το self test για την μετακίνηση από νομό σε νομό!

Όλα αυτά μετά την έγκριση της άρσης ορισμένων περιορισμών της ελευθερίας για εμβολιασμένους και αναρρώσαντες από τον κορωνοϊό από το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο της Γερμανίας.

Η Ελλάδα αναμένεται να καταχωρήσει παρόμοιους κανόνες μέσα από τους οποίους θα επιτρέπεται σε όσους έχουν «υγειονομικό πάσο» να μετακινούνται πιο ελεύθερα, αλλά και να έχουν άλλες «ελευθερίες».

Συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε σήμερα ότι δεν αποκλείεται να είναι απαραίτητη η διενέργεια self test προκειμένου να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο για μετακινήσεις από νομό σε νομό μόνο για όσους κατέχουν κάποιο «υγειονομικό πάσο», το οποίο θα έχουν όσοι κάνουν τεστ και πιθανότατα και όσοι έχουν εμβολιαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μητσοτάκη θέλατε ε;;; Για τα ΠΑΟΚια το γράφω….. Πάρτε τα απίδια μου λαλάκες!!!!! Γήπεδο το 2926 θα έχουμε κορόϊδα. Ξαναβγάλτε Κούλη και Ζέρβα κορόϊδα!!

  2. Αφου καθομαστε στους καναπεδες και αφηνουμε ολα αυτα τα σκουπιδια, τους γκεσταπιτηδες, να θελουν να
    εφαρμοσουν μετρα τα οποια δεν τα χωραει ο νους και δεν αντιρουμε, δεν γταινε αυτοι αλλα εμεις! Τι περιμενουμε
    αλλο, δεν βλεπετε οτι σιγα σιγα μας στερουν τα παντα?Μας πολεμανε, εμεις γιατι να μην τους πολεμησουμε?

  3. Απίθανος τύπος, τρομοκρατία και Άγιος ο θεός

  4. Γεραπετριτη πες αλεύρι η αγχ@ν@ σε γυρεύει.

  5. Ο στρατός είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει το σύνταγμα και τον ελληνικό λαό… πού είναι; για ποιον λόγο τόν πληρώνουμε; Γιατί υπάρχει;

    1. Υπαρχει για να ξεσκατιζει τους λαθραιους και να κανει παρελασεις.

  6. Τέσσερις χιλιάδες θάνατοι από εμβόλια covid 19 τους τρεις τελευταίους μήνες στην Αμερική, από όλα τα εμβόλια μαζί, αυτός ο αριθμός αφορούσε διάστημα δεκαπέντε χρόνων.

  7. Μωρη π@στρα γεραπετριτη καντε εκλογες να μην βρειτε την ψηφο σας στις καλπες σκατοψυχοι αεργοι.

  8. Για πόσο ακόμη θα είστε κυβέρνηση ρε λαμογια όλοι σας. Μετά να δω που θα κρυφτείτε.

  9. Το σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες έχουν καταληθεί με φθηνή δικαιολογία συμπτώματα που τα αποδίδουν σε έναν ιό, μια κυβέρνηση-καθεστώς που κυβερνά με ναζιστικές πρακτικές με όραμα να επιβάλλει τον άγνωστο ακόμα και στα μεσαιωνικά χρόνια στην Ελλάδα φεουδαρχισμό, των αρίστων ΝΔζαίων.

  10. Άντε σύρε και γάμις ρε μαλακά που θες και πιστοποιητικό για να πας από νομό σε νομό,στο διάολο να πάτε ρε μαλακες φασίστες εσείς και τα τσιράκια σας τους νεοταξιτες,ο κατάρες όλου του κόσμου στο κεφάλι σας να πέσουν,γαμημενοι,τολμιστε να κάνετε εκλογές που ακούγετε να δείτε που θα πάτε,στον διάολο τον πατερουλη σας θα πάτε.

  11. Οι τύποι έχουν καταλύσει τελείως το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου και οι εισαγγελείς ασχολούνται με τους ιερείς που τέλεσαν την λειτουργία της Αναστάσεως στις 00:00 και όχι στις 21:00. Μιλάμε για αντίχριστο κράτος.

  12. Τον μαλάκα τον υπουργό και όλους τους όμοιους του. Τελικά πρέπει να είναι μεγάλες οι μίζες που θα εισπράξουν οι πουλημένοι. Έτσι εξηγείται πως ενώ οι πολιτικοί μπαίνουν στην βουλή μόνο με το βρακί που φοράνε και σε έναν χρόνο έχουν 50 ακίνητα, καταθέσεις στην Ελβετία και ποιός ξέρει πόσες οφσόρ. Ά!!! ξέχασα και …. όλοι παντρεύονται πλούσιες γυναίκες.

  13. γιατι ρε πανιβλακα,ανοητε,με μυαλο κοτας,ταξιδευω στην ευρωπη με τεστ covid ,και στην Ελλαδα δεν μπορω με τον ιδιο τροπο να παω οπου θελω?…ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ..!!! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

  14. Νομός περί μη ευθύνης υπουργών, ακαταδίωκτο, παραγραφές σκανδάλων και λοιπά κατάλοιπα της κυνο-βολευτικης μπουρζουαζίας, με ένα νόμο αναστέλλονται. Εάν προλάβει φυσικά η δημοκρατία και στο ενδιάμεσο δεν έχει αναλάβει την απόδοση δικαιοσύνης η πείνα και η εξαθλίωση. Άραγε έχουν τόσα πολλά ελικόπτερα ή οι πραιτοριανοί είναι έτοιμοι να σταθούν απέναντι σε μάνα πατέρα και αδερφό;

  15. ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

    1. Ευχαριστιουνται που τους το λες αυτο. Ειναι η αποδειξη τους προς τα αφεντικα τους οτι εκτελουν αψογα τις οδηγιες των.

Comments are closed.