Μετακίνηση-πρόκληση για τον πτωχευμένο Πέτρο Κωστόπουλο. Κυκλοφορεί και αθλείται στο Ζάππειο με Rolex 30.000 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μένει ναι μεν σπίτι, ωστόσο, καθημερινά στέλνει το μήνυμά του στο 13033 προκειμένου να κάνει κι αυτός τη σωματική του άσκηση.


Και δεν είναι μόνο ότι κυκλοφορεί. Είναι και ότι προκαλεί γιατί, ο κατά τ’ άλλα πτωχευμένος και οικονομικά κατεστραμμένος πρώην εκδότης, κάνει το περπάτημά του στο Ζάππειο με Rolex αξίας 30.,000 ευρώ που βγάζει μάτι. Προφανώς, είναι από τα κομμάτια που του απέμεινε από τις παλιές, χλιδάτες εποχές του και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Εκτός αν είναι… μαϊμού!

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αυτός ο κοπρίτης του κλεφτοπασοκ έστειλε τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ στην ανεργία για να κάνει περίπατο με το πανάκριβο Rolex Submariner. Κωστόπουλε γιε ταξιτζή και κομμουνιστή από τον Βόλο είσαι ο εμετός της χώρας.

  2. Ο Λαλιώτης ο σφυριχτας τον έκανε άνθρωπο το βλαχαδερό….

  3. Μάγκες, όλα αυτά που φοράει από πάνω μέχρι κάτω, με 200 ευρώ όλα τα βρίσκεις στην Αγία Βαρβάρα. Μη τρώτε πρόλογο από τις ψευτομάρκες, αυτός ο καρμίρης αλητάμπουρας βλάχος δεν έχει να φάει. Να δείτε σε λίγο καιρό θα πουλήσει ή θα υποθηκεύσει το σπίτι του.

  4. Βρωμόβλαχος από τους αμέτρηττους που μας κουβαλήθηκαν και κατέστρεψαν την Αθήνα. Απο κει που έβοσκε γίδια στο κωλοχώρι το Βόλο ήρθε στην Αθήνα και την είδε ο γαμάω. Περιμένω έναν δήμαρχο που θα πει θα διώξω κάθε βλαχαδερό σκουπίδι από την Αθήνα για να τον ψηφίσω με τα δύο χέρια. Κάθε βρωμιάρης ετεροδημότης πρώτης και δεύτερης γενιάς πίσω στις βουνοκορφές απ΄τις οποίες κατάγεται.

  5. Κάπου διάβασα δε θυμάμαι που ότι έλεγε
    το τροπο με τον οποιο κέρδισε εκατομμύρια
    ευρώ ενώ πτώχευσε αλλά βαρέθηκα να
    ασχοληθώ.Διαβασα μόνο τον τίτλο.Μ αρέσει
    που το διαφημίζει κι όλας.

  6. Το βλαχαδερό να πάει στο χωριό του να φτιάχνει μυτζήθρες

  7. Πειτε και για το moncler το μπουφανακι κανα χιλιαρικο, στα τσακιδια λαμογιο

  8. κλασικος απατεωνας του ΠΑΣΟΚ σαν ολους αυτους που πτωχευσαν επιχειρησεις, φορτωσαν χρεη σε προμηθευτες και ζουν τη ζωη τους πλουσιοπαροχα. Σαν τους Κουτσολιουτσους της folie folie και εκατονταδες αλλους.

  9. To ρολόι αυθεντικό είναι, αυτός είναι μαϊμού.

  10. 15 μύρια καβάτζα έχει τουλαχιστον ο βολιότης που μας ξεβλαχεψε , να ταίσει τα τέκνα του. Υγεία να έχει αυτός και όποιος αγαπάει …

  11. Ποιός πτωχευμένος;Στέλνουν τα παιδιά τους στην Αμερική για σπουδές οι πτωχευμένοι;Σε τι άλλαξε η ζωή τους;Σε τίποτα.Αποζημιώθηκαν οι υπάλληλοι που τους χρωστούσε λεφτά, τι έγινε;

  12. Αθάνατη αδέκαστη Ελληνική γνήσια πασοκικη δικαιοσύνη.Δωσε μωρη ταναπου τα χρωστούμε να του κόσμου παλιό αλήτη αυστριακέ…

Comments are closed.