Μετακίνηση εκτός νομού: Ταξίδια μόνο για εμβολιασμένους στις γιορτές;

Κοινοποίηση:
διοδια

Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει πέσει το βάρος για την αντιμετώπιση της πανδημίας ωστόσο αυτό σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς δεν αρκεί αλλά χρειάζονται και νέα μέτρα.

Μιλώντας στο πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού Γιώργος Μπουλμπασάκος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία των εμβολιασμών και πρότεινε η μετακίνηση εκτός νομού ενόψει των εορτών να επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους με χρήση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. «Είναι γιορτές, στις γιορτές χαλαρώνουμε. Οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις να μην είναι για όλο τον κόσμο αλλά για τους εμβολιασμένους» είπε χαρακτηριστικά.

Ανήσυχος εμφανίστηκε και για τα ρεβεγιόν προτείνοντας να γίνουν σε στενό κύκλο «με τους κολλητούς μας». Αναφορικά δε με τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης ζήτησε για το ρεβεγιόν μείωση πληρότητας, μεγαλύτερες αποστάσεις και εμβολιασμένο προσωπικό για να χαρακτηριστεί ένας χώρος «covid free». Ο κ. Μπουλμπασάκος στάθηκε και στην κόπωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού ζητώντας καλύτερη διαχείριση και καταμερισμό των βαρών.
Μέτρα πρότεινε και ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης ο οποίος ζήτησε διενέργεια test και σε εμβολιασμένους και μηχανές καθαρισμού του αέρα στα σχολεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝΕ Η ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΕΣ ΤΩΝ 3,60 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΗΡΙΔΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ , ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΙΥΝΕ ΟΛΟΥΣ !!

  2. Σαν να τρωνε πολυ απο τις μαλακοεπιτροπες των αχρηστων ειδικων

Comments are closed.