Μετά το κράξιμο το “συγγνώμη” είναι λίγο! Δούκας: «Συγγνώμη. Θα εισηγηθώ την ανέγερση μνημείου»

Κοινοποίηση:
Xaris-doukas

Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή δήλωσε ο Χάρης Δούκας για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 νεκρών των Τεμπών από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

«Ο Δήμος Αθηναίων θα φροντίσει με πράξεις, ώστε τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μην σβηστούν ποτέ από τη συλλογική μας μνήμη. Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα εισηγηθώ τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα των Τεμπών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

«Ο Δήμος Αθηναίων ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των πολιτών για την απονομή δικαιοσύνης» σημειώνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Άρχισε τις μπαρουφες κι αυτός στα χνάρια του προηγούμενου άχρηστου.

  2. ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΜΠΑΤΣΟΚ?
    ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΑΓΥΡΤΗ ΜΕ ΤΑ 15 ΑΦΜ

  3. “Προοδευτικο” κουμασι που δεν σεβεται τιποτα! Τι να εισηγηθεις… do it!

  4. Ο οφειλώμενος σεβασμός προς την μνήμη των συνανθρώπων μας που η εγκληματική αμέλεια των κυβερνοαπατεώνων φόνευσε, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναζητά εξιλέωση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
    Αυτό το ιερό σύμβολο όλων εκείνων που έμειναν στο πεδίο της μάχης, των ατάφων και αγνώστων πολεμιστών των Θερμοπυλών, των Πλαταιών, του Μαραθώνα, τψν Δερβενακίων, του Μεολογγίου, της Πίνδου, της Κύπρου, δεν χωράει κανέναν άλλον, πλην εκείνων που σήκωσαν το σπαθί για την Πατρίδα.
    Ούτε οι κοντινοί τους άνθρωποι δεν θα ήθελαν το όνομα του παιδιού τους δίπλα σε εκείνα των Σπαρτιατών, των Θεσπιαίων, των Αθηναίων που πολέμησαν τους πέρσες.
    Αλλά, το βρωμερό κκε, βρήκε άλλον έναν τρόπο για να καπηλευτεί το αίμα που χύθηκε στα Τέμπη.
    Η ανεξίτηλη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, στους ενσυνείδητους ανθρώπους εμπνέει με σεβασμό και στους ασυνείδητους, φόβο.
    Φόβο, επειδή γνωρίζουν την συνέχεια.

Comments are closed.