Μετά τους μουσουλμάνους εποίκους σειρά για εγκατάσταση στην Ελλάδα έχουν οι Βορειοευρωπαίοι συνταξιούχοι

Κοινοποίηση:
1

Η κυβέρνηση, μετά τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς εποίκους σκοπεύει να φέρει στην Ελλάδα και Βορειοευρωπαίους συνταξιούχους, οι οποίοι για 10 χρόνια δεν θα φορολογούνται καθόλου.

Η Ελλάδα θα μετατραπεί έτσι σε μία χώρα τρίτης κατηγορίας όπου οι νέοι Έλληνες θα προσφέρουν υπηρεσίες σε εύπορους Γερμανούς, Γάλλους και Ολλανδούς με μισθούς πείνας, στα πρότυπα φτωχών χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας η κρατιδίων της Καραϊβικής.

Αυτή είναι η «αναγέννηση» που έχει στο μυαλό του ο Κ.Μητσοτάκης;

Πρόσκληση στους συνταξιούχους της Ευρώπης να μετακομίσουν φορολογικά στην Ελλάδα αναμένεται να απευθύνει η ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δέλεαρ για τους συνταξιούχους κυρίως της Βόρειας Ευρώπης, εκτός από τον καιρό της Ελλάδας, θα είναι και η 10ετής φορολογική απαλλαγή για τα εισοδήματά τους, δηλαδή τη σύνταξη ή οποιαδήποτε άλλα έσοδα μπορεί να έχουν από ακίνητα, ακόμα και υπεραξίες από μετοχές οπουδήποτε στον κόσμο.

Το θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο.

Επί της ουσίας, για μια περίοδο 10 ετών, όσοι συνταξιούχοι μετακομίσουν στην Ελλάδα και έχουν εισοδήματα στο εξωτερικό από σύνταξη ή από επιχειρηματικές δραστηριότητες ή διάφορες επενδύσεις ή έσοδα από μίσθωση ακινήτων θα απαλλαγούν από τη φορολογία.

Σημειώνεται ότι το παγκόσμιο εισόδημα όλων των φορολογουμένων στην Ευρώπη φορολογείται εκεί όπου βρίσκεται η φορολογική κατοικία εφόσον διαμένουν για διάστημα μεγαλύτερο των 183 ημερών. Με βάση το πορτογαλικό μοντέλο, τα εισοδήματα που ενδεχομένως δημιουργηθούν στη χώρα διαμονής θα φορολογηθούν αυτοτελώς με έναν σχετικά χαμηλό συντελεστή και όχι με την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος.

Η Ελλάδα θα λειτουργεί ως παρίας αφού χωρίς φορολογικά έσοδα θα «παρακαλά» από τους πλούσιους Βορειοευρωπαίους συνταξιούχους να καταναλώσουν στην Ελλάδα τη σύνταξή τους, με δέλεαρ τις φτηνές υπηρεσίες που θα τους προσφέρουν οι Έλληνες «υπηρέτες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?????ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ !!!ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!!!

  2. Κουλα αν εδιωχνες τα λαθροορκ θα σε ψηφιζαμε με 1000,τωρα βολεψου με αυτους που τους γουσταρουν τους πισωγλεντιδες δηλαδη.

  3. Θα γεμίσουν οι παθολογικές κλινικές με γερόντια που ελπίζω να τα πληρώνουν οι χώρες τους. Οι γυναικολογικές με Βουλγάρες, Γεωργιανές, Αλβανίδες και λαθρομετανάστριες που θα γεννάνε ένα μωρό τον χρόνο. Κι εμείς γνωστοί ηλίθιοι θα πληρώνουμε.

  4. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αυτό με τους Βορειο-Ευρωπαίους Συνταξιούχους που θα Απευθύνει η Κυβέρνηση Πρόσκληση για Εγκατάσταση στην Ελλάδα, αν και εφόσον το Επιθυμούν, ΔΕΝ Αποτελεί σε Καμία Περίπτωση Πρόβλημα για την Ελληνική Κοινωνία.

    Το Μόνο Θέμα Είναι Ότι δεν θα Φορολογούνται στην Ελλάδα, Διότι Ήδη Πληρώνουν το Φόρο τους στην Χώρα Καταγωγής τους. Ομως το Ίδιο Συμβαίνει και με τις Επενδύσεις που Γίνονται στην Ελλάδα, Όπως, για παράδειγμα, η FRAPORT ( που Έχει τα Αεροδρόμια ), η COSCO ( που Έχει το Λιμάνι του Πειραιά ), Διότι Φορολογούνται στη Χώρα τους ( με Σαφώς Χαμηλότερη Φορολογία από την Ελλάδα ), Γερμανία και Κίνα Αντίστοιχα. Αυτό Συμβαίνει Παγκοσμίως, ΔΕΝ Είναι Κάτι Παράνομο.

    Με τα Χρήματα των Βορειο-Ευρωπαίων Συνταξιούχων, μιας και Αναφέρεται το Άρθρο, θα Αυξηθεί Περαιτέρω η Κατανάλωση, και το Ελληνικό Κράτος Συνεπώς θα Εισπράττει Διαφορετικά. Έπειτα, Αυτοί οι Άνθρωποι ΔΕΝ θα Έχουν Κανένα Πρόβλημα Ενσωμάτωσης στην Ελληνική Κοινωνία, και ΔΕΝ Υπάρχει Κανένας Απολύτως Κίνδυνος Αλλοίωσης του Πληθυσμού, και Ασέβεια προς τις Συνήθειες, Έθιμα, Αξίες και την Ελληνική Κουλτούρα.

    Από Εκεί να Καταλάβετε, Αντί στην Ελλάδα να Δίδονται Κίνητρα να Ανοίγουν και να Δραστηριοποιούνται Ελληνικές Επιχειρήσεις, και να Εισπράττει το Ελληνικό Κράτος από την Φορολογία ( μία Σωστή και Δίκαιη Φορολογία ), το Ελληνικό Κράτος Υπερ-Φορολογεί, και Αυτό από Μόνο του Λειτουργεί ως Αντικίνητρο.

    Το Μεγάλο Πρόβλημα για την Ελλάδα Είναι το Λαθρο-Μετανστευτικό, με την Ανεξέλεγκτη Έλευση Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, που ΔΕΝ Σέβονται Απολύτως Τίποτε. Δεν Θέλω να Πω Ασφαλώς Ότι Όλοι Είναι Έτσι, Όμως η Πλειονότητα Είναι Έτσι, και για του Λόγου το Αληθές, Διαβάζουμε Καθημερινά τα Περιστατικά Βίας που Εμπλέκονται οι Λαθρο-Μετανάστες στην Ελλάδα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  5. Ελλαδα μια απεραντη χωματερη,απο λαθρομεταναστες και αποκληρους της ζωης βορειοευρωπαιους.Ολοι αυτοι μας αφηνουν το σκα@το τους και τιποτε αλλο.

  6. ΠΡΟΣΟΧΗ!..Οι λαθρα εισαχθεντες απο κ. ασια και αφρικη θα τους πετσοκοψουν!.. Οποτε δημιουργουνται αλλα σοβαρα προβληματα.Πρεπει να τους προατευσει η αστυνομια!..Ειδες κ. Κουλη ?Ενος κακου μυρια επονται!..Να τους φιλοξενισει ο κ. Ιγνατιος. Ειναι καθηγητης στα real estates

  7. Ούτε βιάζουν ούτε μπλόκα στις εθνικές στήνουν , ούτε μαχαιρώνουν ούτε κλέβουν , ούτε ρημάζουν ούτε μπουκάρουν στα σπίτια τον γηγενών για να τους ληστέψουν και να τους σκοτώσουν.
    Χίλιες φορές αυτοί , και ας μην φορολογούνται , παρά να ταΐζουμε με επιδόματα τους τριτοκοσμικούς αγριεμένους μωαμεθανους καφρους που γεννοβολανε σαν αρουραίοι , παρέχοντας τους κατοικία ρεύμα νερό Ίντερνετ και ιατρική περίθαλψη από το υστέρημα μας .

  8. Καλά τα Γεροντια από την Βόρεια Ευρώπη δεν μας πειράζουν ,φέρουν λεφτά για να ανακαινίσουν σπίτια σε νησιά εδώ και χρόνια, αφήνουν τα λεφτά τους στην χώρα . Σέβονται το μέρος στο οποίο κατοικούν . Οπότε κανένα πρόβλημα με αυτούς ! Το πρόβλημα είναι με τους μετανάστες που ήλθαν στην χώρα νύχτα και χωρίς χαρτιά ανεξέλεγκτα ….

Comments are closed.