Μετά τον θάνατο του ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΥ, o Μητροπολίτης Περιστερίου… σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
1

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.


Εδώ και καιρό ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος δοκιμάζεται, αντιμετωπίζοντας σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του και πολύ συχνά εισέρχεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές σήμερα το πρωί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι.

  2. Δυο μητροπόλεις κενές. “Πάλις ξεκίνημα νέοι αγώνες……..“ Αρχίζει ξανά ο προεκλογικός αγώνας. χα χα χα. Να ξέρατε τι σημαίνει να είσαι Δεσπότης; Ποιά πολιτική εξουσία και ποιος πρωθυπουργός; Δεσπότης είσαι ισόβιος. Σε πάνε και σε φέρνουν με την κούρσα, τρώς φιλοξενούμενος παντού, ανεβαίνεις στον θρόνο και όλοι , από το πιό μικρό διακάκι, (Διάκο εννοώ) μέχρι και τους βουλευτές, δημάρχους, νομαρχαίους, στέκονται σούζα. Τα παπαδάκια τρέμουν (με το αζημίωτο), ο κόσμος που απλά θρησκεύει στέκεται αφηρημένος και ασυνείδητα και μέσα σε κλίμα δέους χειροκροτά και αυτός τις συναισθηματικές ατάκες, του ευρισκόμενου σε έξαρση δεσπότη του. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς νοιώθουν οι υποψήφιοι προς εκλογή αρχιμανδρίτες. Δεν περιγράφεται σας λέω. Καμιά σχέση με τους πολιτικούς υποψηφίους. Όποιος τους ζήσει μπορεί να γράψει ολόκληρη διατριβή. Διατριβή με τίτλο: “Η τέχνη του επανωκαλύμμαυχου“.

    1. Αυτα σου μαθανε να λες στον Περισσο κοκκινο ανθρωπακι;

Comments are closed.