“Μετά τις 23 Αυγούστου ξεκινά ο διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας”, αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA)

Κοινοποίηση:
mitsotakiserdogan_24_1_2020

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ενημερώσει πριν από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης των ευρωπαίων ΥΠΕΞ, πως έχει δεχτεί πρόταση από την Άγκελα Μέρκελ, για εκκίνηση διαλόγου με την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Oruc Reis στις 23 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Deutsche Welle με σημερινό της άρθρο αναφέρει ότι επειδή η Γερμανία θεωρεί την Τουρκία σημαντικό στρατηγικό εταίρο της Δύσης, μεσολαβεί εδώ και τέσσερις εβδομάδες ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα. Άμεσοι βασικοί στόχοι της γερμανικής διαμεσολάβησης είναι να σταματήσουν οι όποιες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση Ανατολική Μεσόγειο και η έναρξη συνομιλιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ???? ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΚΙΟΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ????ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ !!!ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ!!!!

  2. Ο μονος διαλογος που μπορει να γινει με την τουρκια ειν’αυτος της υφαλοκρηπιδας.
    Τιποτε αλλο.

  3. Τι διάλογο βρε αληταρά?Τι είναι η Ελλάδα τσιφλίκι του πατέρα σου? Εκτελείς τις εντολές του μπαμπακα σου με την κρυφή διαθήκη?ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΚΗΦΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ? ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΧΡΕΗ ΜΕΣΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΕ?ΤΟ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΓΕΡΜΑΝΟΕΡΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΗΣ….

  4. για να μην συρθουμε σε σφαγη στις διαπραγματευσεις, πρεπει η ελλαδα να απαιτησει απο αυριο το πρωι στις 06,00 π,μ, του ουρουσ ρεισ και τα τουρκικα πλοια να αποχωρησουν αμεσα, επισης να σταματησει η τουρκια τις γεωτρησεις στην κυπρο και να σταματησουν οι παραβιασεις στο αιγαιο, επιπλεον πρεπει να παρουσιασουμε εναν οδικο χαρτη των θεματων και των συναντησεων με εναρξη απο 20 σεπτεμβρη και μετα, οχι αμεσα, αν ομως η τουρκια δεν συμφωνησει, τοτε να ειμαστε ετοιμοι να τους διωξουμε με την βια απο τα χωρ, υδατα μας

  5. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. Εντυπωσιάζει ακόμη και η υποβολή της Ελληνικής πρότασης στο συμβούλιο, παρά την κακόβουλη παρέμβαση της γκιόσσας, βερολινέζας ναζί στον κούλη. Υστερόβουλη, τρισκατάρατη παρδαλή παλιόγιδα, που τολμάς να επιβάλλεις και τους όρους του σκύλου συνεργάτη σου, τέρας…

Comments are closed.