Μετά τα φωτάκια στην Β.Σοφίας… σειρά είχαν αυτά της Πανεπιστημίου – Το πάρτι στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μετά το «πάρτι» που στήθηκε στο Twitter για την αισθητική του χριστουγεννιάτικου στολισμού της Βασιλίσσης Σοφίας και τις απαντήσεις που αναγκάστηκε να δώσει τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης όσο και το Ίδρυμα Ωνάση, η ομάδα του οποίου υλοποίησε τον συγκεκριμένο στολισμό, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν άλλο πεδίο για να δράσουν: Αυτή τη φορά είναι ο στολισμός στην Πανεπιστημίου!

Τα περίεργα σχέδια των στολιδιών που έχουν κρεμαστεί, προκάλεσαν πλήθος σχολίων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι επικριτική, αλλά με χιουμοριστική διάθεση.

Πολλοί είναι, μάλιστα, οι χρήστες του Twitter που παρομοιάζουν τον στολισμό στον κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας για βιντεοπαιχνίδι. «Παιδιά το βρήκα. Απ’ το Galaxy Αttack είναι ο στολισμός!» ανέφερε χρήστης, ενώ άλλος συμπλήρωσε: «O στολισμός της Πανεπιστημίου μου θυμίζει τότε που είχα κολλήσει στην 72 πίστα του Bubble Bobble».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι είναι αυτά…έδωσαν και λεφτά? Νομίζω ότι τελικά αυτοί μισούν την Ελλάδα και τον χριστιανισμό…

  2. Σφεντόνες δεν έχετε? Τα φώτα της κυράτσας ή το Δημαρχείο μπας και το μαμόθρευτο καταλάβει ότι με την Θρησκεία και την πατρίδα κανένας πούστης δεν παίζει.

Comments are closed.