Μεσσηνία: Επιτέλους εξιτήριο για το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Κοινοποίηση:
σδωσδω

Δύο εβδομάδες μετά από το περιστατικό όπου το οδήγησε στην εντατική, το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος από τη Μεσσηνία, αναμένεται να πάρει, επιτέλους, εξιτήριο, καθώς αντιδρά θετικά νευρολογικά και, προς το παρόν, δείχνει να μην έχει υποστεί κάποια μόνιμη βλάβη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, το κακοποιημένο κοριτσάκι αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο μέσα στα προσεχή 24ωρα, ξεπερνώντας, ως φαίνεται, τον κίνδυνο που ανάγκασε τους γιατρούς να το διασωληνώσουν, καθώς διαπίστωσαν πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά την έντονη ανατάραξή του από τον πατέρα του. Θυμίζουμε ότι το άτυχο κοριτσάκι υπέστη το περιστατικό κακοποίησης στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Αετού Τριφυλίας στη Μεσσηνία νωρίς το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου, όταν ο 20χρονος το άρπαξε κάποια στιγμή από τις μασχάλες και τα πλευρά και άρχισε να το ταρακουνά όλο και πιο έντονα, θεωρώντας ότι έτσι θα ηρεμήσει, καθώς έκλεγε γοερά και τον ενοχλούσε…

Όμως, το μόλις 4 μηνών βρέφος έχασε τις αισθήσεις του, αναγκάζοντας τους αναστατωμένους γονείς του να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», το μωρό διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα.

Τα πρώτα καλά νέα

Τις επόμενες ημέρες ήρθαν τα πρώτα καλά νέα, καθώς η υγεία του βελτιώθηκε και το βρέφος αποσωληνώθηκε, και έκτοτε νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, με συνεχή αξιολόγηση της κατάστασής του από τους γιατρούς.

Σε ό,τι αφορά στον πατέρα του, που έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», έχει ήδη κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον βασικότερο από αυτούς να παραμείνει μακριά από το παιδάκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχει σαλταρει τελείως ο κόσμος το μόνο που διαβάζεις πλέον είναι για βιασμούς και κακοποιήσεις ανηλίκων και βρεφών….τέτοιο μπουρδέλο έχουμε καταντήσει….Πάντος πρέπει να γίνει κάτι για να σβήσουν όλα αυτά και θα γίνει…όποιος κατάλαβε κατάλαβε….

  2. Πού θα πάει το παιδί; Γιατί δεν δουλεύει αυτός να κάτσει η μάνα με το παιδί;

Comments are closed.