Μεσολόγγι: 18χρονη πλάκωσε στο ξύλο γιατρό γιατί της ζήτησε rapid test

Κοινοποίηση:
meth-nosokomeio-koronoios-ellada-athina

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεσολόγγι, όπου μια 18χρονη φέρεται να έδειρε τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, επισκέφθηκε το περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε κορωνοϊό.

Όταν η γιατρός της ζήτησε να υποβληθεί σε rapid test, η 18χρονη αλλά και ο πατέρας της,  φέρονται να της ζήτησαν να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η γιατρός αρνήθηκε και τότε η 18χρονη της επιτέθηκε με κλωτσιά στο στήθος. Η γιατρός κατέθεσε μήνυση σε  βάρος της 18χρονης και του πατέρα της. Σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΗ ΠΟΛΛΕΣ & ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ , ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΝ
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗ , ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,
    ΣΥΓΓΡΟΥ 5 – (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ) , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΟΔΗΠΟΤΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ , ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΗ & ΑΥΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ( ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ) ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΤΕ & ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  2. iatropedia.gr : Τονίζεται εκ νέου, ότι τα κύρια μέτρα για την αντιμετώπιση της έξαρσης της γρίπης σύμφωνα με τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών υγείας, είναι:

    Η τήρηση των κανόνων υγιεινής, καθώς και η αποφυγή συγχρωτισμού, ιδιαίτερα σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων.
    Η ταχεία χρήση των αντι-ιικών φαρμάκων κατά της γρίπης με τις πρώτες εκδηλώσεις και πάντα κατά την κρίση των θεραπόντων ιατρών, χωρίς να αναμένεται η εργαστηριακή επιβεβαίωση. Ιδιαίτερη σημασία έχει η αντι-ιική θεραπεία στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (ακόμη και σε ήπια νόσηση) και σε όσους νοσούν σοβαρά ή εμφανίζουν επιπλοκές.
    Ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού με το αντιγριπικό εμβόλιο συνιστάται καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας της νόσου.

  3. Μην ξεχασετε το ξηνο για να σπατε τα εμβόλια
    ΤΡΥΠΙΟΙ

  4. Να κάνετε λοιπόν ό,τι κάνατε πριν αρχίσετε τις παπαριές περί κόβιντ και τεστ της οπής. Οι κορονοϊοί ανακαλύφθηκαν το 60 , όχι χθές. Τί κάνατε μέχρι το 2020; Πώς κάνατε διαγνώσεις;

  5. Με αποκαλείς παιδάκι. Φίλος του Μπάιντεν είσαι; Για να ξέρω να πάρω τα μέτρα μου…

  6. Αγαπητέ ΄΄γιατρέ΄΄ πριν τα ράπιντ τεστ τί έκανες και άσε τις φιλοφρονήσεις. Για τον ΄΄φονικό ιό΄΄ της εποχικής γρίπης έδινες φάρμακα ή περίμενες τί θα δείξει η νεκροψία και οι ακτίνες χ, ψ και ωμέγα; Όσο για τα ράπιντ τεστ δείχνουν τα πάντα ΄΄κόβιντ΄΄ ακόμη και την κόκα κόλα και τον κάλο στον εγκέφαλο. Δεν υπάρχει πια εποχική γρίπη καταργήθηκε με νομοθετικό διάταγμα της ΝΤΠ. Εμένα δε θα με ακούτε , αλλά θα με βλέπετε μπροστά σας και δεν χρειάζεται να είμαι γιατρός γι΄αυτό. Το εμβόλιο το έκανες;

  7. Πληρης ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ελεγχος στους “γιατρους” που αρνουνται η το παιζουν δυσκολοι.

  8. Η γιατρός κάθε πότε κάνει τέστ μοριακό ,μήπως νοσεί και δε το ξέρει και μολύνει αμπολιαστους ή μπολιασμενους;;;
    Η δε μεταδίδει ο μπολιασμενος;

  9. Γεμίσαμε γιατρούς. Πριν ανακαλυφθούν τα ράπιντ τεστ και όταν είχες εποχική γρίπη τί έκαναν οι γιατροί; Αυτό έπρεπε να κάνει η γιατρός και όχι να ΄΄επιβάλει΄΄ στην ΄΄ασθενή΄΄ τις ΄΄παπαριές΄΄ της ΝΤΠ.

  10. Αξίζει στην καρατέκα ψεκασμένη 18χρονη και στον πατέρα της να βρεθούν στη ΜΕΘ και να εκλιπαρούν να τους διασωληνώσουν για να αναπνεύσουν… Φτάνει πια. Η ηλιθιότητα δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή.

  11. Με την βοηθεια χαζων δημοσιοκαφρων καποιοι μπολιασμενοι την εχουν δει Θεοι ….ομως οταν πεφτουν φαπες τοτε αναρωτιουνται γιατι;;;;

  12. Ήξερε καλύτερα ο μπαμπάς και η κόρη από την γιατρό… ξεσηκώθηκαν οι μπάμιες που δεν άνοιξαν βιβλίο στη ζωή τους!

    1. Ενω εσύ που τα άνοιξες, που κατάντησες;;;στα τέσσερα Νδ-δούλα

  13. Ο/Η Και συ πού το ξέρεις τι ήταν το κορίτσι; Ενώ εσύ είσαι από τζάκι! Για τον Θεό όλες οι φυλές είναι το ίδιο! λέει:

    Ίσως το κορίτσι πόναγε αρκετά. Είναι και ο τρόπος που μιλάς σε κάποιον. Οι γυναίκες γιατροί είναι απότομες και σκληρές!

  14. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΑΛΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ….

  15. Η 18χρονη και ο πατέρας της θα έπρεπε να μάθουν πως δεν δίνουν αντιβιοτικά για ιούς παρά μόνο για βακτηριακές λοιμώξεις! Επίσης δεν δίνονται έτσι λες και είναι καραμέλες καθότι τις περισσότερες φορές μιλάμε για βαριά φάρμακα που αν δεν συντρέχει λόγος, δεν πρέπει να τα παίρνει κάποιος. Ας έπαιρνε μόνη της παρακεταμόλη η 18χρονη, δεν είχε κανένα δικαίωμα να χτυπήσει την γιατρό.

    1. Πριν ανακαλυφθούν τα ράπιντ τεστ και όταν είχες συμπτώματα γρίπης, τί έκανε ο γιατρός; Σου έγραφε ή δεν σου έγραφε φάρμακα;

    2. Πριν βγουν τα ράπιντ, εάν είχε κάποιος συμπτώματα γρίπης σε στέλνανε στο μικροβιολογικό για εξετάσεις για να δουν τί στέλεχος ιού είναι; Σου έγραφαν αντιικά; Σου λέγαν ότι θα πρέπει να κάνεις κολονοσκόπηση, όπως ο Μπάιντεν; Δώσε μας τα φώτα σου ΄΄γιατρέ΄΄.

      1. Καλό μου ψεκασμένο παιδάικι. Πόσο καλός βιολόγος ή ιατρός είσαι. Αξιοθαύμαστο ον… Εχεις δει πολλούς ασθενείς με γρίπη ή με covid καημένο μου και ξέρεις και έχεις ακροαστεί πνευμόνια με αυτά τα νοσήματα και έχεις δει ακτίνες πολλές και έχεις νοσηλεύσει χιλιάδες ασθενείς και ξέρεις. Εσένα θα ακούμε και τέλος όχι μόνο η πανδημία αλλά και κάθε νόσημα ψεκασμένε μου, που όλους τους λογικούς μας βγάζετε νδ, ψεκασμένε μου.

        1. Είσαι εσύ ο ίδιος ή ο άλλος που μιλάει για αντιβιοτικά και έχει ψευδώνυμο που βρίζει ρατσιστικά τους Αρβανίτες; Και συ ΄΄γιατρός΄΄; ΄΄Νομπελίστας΄΄, να υποθέσω… Τις βρισιές τις έχεις στο τσεπάκι σου….Έκανες και διάγνωση ότι είμαι και παιδάκι…. Ο παιδίατρος του Μπάιντεν είσαι; Το ψεκασμένος είναι τίτλος τιμής για εμένα, όταν ακούγεται από ΄΄όντα΄΄ όπως εσύ, αλλά το παιδάκι με βάζει σε σκέψεις…

Comments are closed.