Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του 51χρονου χασάπη – Τα χρωστούμενα, τα σβησμένα SMS και το μαχαίρι

Κοινοποίηση:
koutsikos-1068x639

Σε άλυτο, μέχρι στιγμής, μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι καθώς οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν στο «μικροσκόπιο» τον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε ζωντανό.

Πρόκειται για τον 51χρονο χασάπη που κρατείται από τις Αρχές και καλείται να δώσει μια σειρά απαντήσεων αναφορικά με την εξαφάνιση του άνδρα, ο οποίος θα πήγαινε για κυνήγι την δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να ανακτήσουν σβησμένα δεδομένα από το κινητό του 51χρονου. Ενέργεια που έγινε αφότου είχε εξαφανιστεί ο 31χρονος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μηνύματα, τηλεφωνικές επαφές και κλήσεις.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το ΙΧ του 51χρονου, με το οποίο μετέφερε, όπως είπε, τον 31χρονο στην περιοχή των ΤΕΙ. Όπως στο μικροσκόπιο για εύρεση στοιχείων έχει μπει και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο άνδρας και για το οποίο κρατείται αφού του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτός απ ότι φαίνεται την έπαθε από την καλοσύνη του…δάνεισε για να βοηθήσει και τον ξεπληρωσε ο άλλος σκοτώνοντας τον για να μη δώσει τα δανεικά. Μετά βοηθάς? Βοηθάς γιατί θα δανεισεις σε κάποιον που ξέρεις καλά και δεν πρόκειται να στην φέρει…..αυτό ακριβώς που πίστευε και το θύμα μέχρι να δει την κάνη στραμμένη πάνω του!Όσοι την πάτησαν σε ‘φερεγγυους’ δάνεισα…..

Comments are closed.