Μεσαίωνας στην Κρήτη! Σκότωσαν γάτες και τις έβαλαν στην σειρά! Σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
1

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, με αγνώστους να αφήνουν παραταγμένες στο δρόμο νεκρές γάτες, τις οποίες είχαν βασανίσει άγρια και τελικά σκοτώσει.

Όσοι περνούσαν από τον δρόμο στο Ακρωτήρι, στα Χανιά δεν μπορούσαν να συλλάβουν την βαρβαρότητα αυτών των «ανθρώπων» στην Κρήτη.

Η εικόνα, εφιαλτική. Έξι γάτες, σε «παράταξη» στην μέση του δρόμου, να κείτονται νεκρές.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν βάλει στην σειρά, κάθετα στο δρόμο τις γάτες, σα να ήθελαν να… παρουσιάσουν το αποτρόπαιο «κατόρθωμά» τους.

Ο δρόμος βρίσκεται μεταξύ των Καθιανών και του Αρωνίου, με τους διερχόμενους να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν το εξής εφιαλτικό: Πως οι δράστες είχαν βασανίσει άγρια τα γατάκια, βγάζοντάς τους τα μάτια!

Δείτε την σοκαριστική εικόνα στην Κρήτη

Κρήτη

Πηγή: flashnews.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΡΚ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΑΘΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΣΥΡΙΖΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΄΄ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ……..

  2. Το’χουνε τερματισει καποιοι συντεκνοι εκει κατω.Καθε βδομαδα τουλαχιστον ενα τραγικο θεμα απο την Κρητη υπαρχει.Τη μια ενας τρελλος βιαζει και σκοτωνει την αμερικανα βιολογο,την αλλη αλλος τρελλος κι ανωμαλος κυνηγαει γυναικες στην παραλια με την τσουτσου εξω,τωρα οι γατες.Βρωμοξυλο και πουτσα σε ολους αυτους τους γιδοβοσκους της Κρητης που κανουν αυτα που κανουν.Προσοχη δεν λεω γενικα για τους Κρητικους,γιατι οι περισσοτεροι ειναι αξιοπρεπεις ντομπροι και πραγματικοι λεβεντες.Λεω γι’αυτους τους λιγους που ρεζιλευουν την Κρητη.

Comments are closed.