Μεντβέντεφ για ένταλμα σύλληψης του Πούτιν: “Δεν χρειάζεται να πω πού θα χρησιμοποιηθεί”

Κοινοποίηση:
Medvedev

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ήταν απόλυτος για τη χρήση που θα έχει το ένταλμα σύλληψης του Βλαντίμιρ Πούτιν από το Διεθνές Δικαστήριο, με τον Ρώσο πρόεδρο να κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου.

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας παρομοίασε με… χαρτί τουαλέτας το έγγραφο του σχετικό Διεθνούς Δικαστηρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν χρειάζεται νας σας εξηγήσω πού θα χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο χαρτί». Μάλιστα, δίπλα στη φράση του, έχει επισυνάψει και ένα σχετικό εικονίδιο.

https://twitter.com/MedvedevRussiaE/status/1636759416807514114?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και πολλή αξία δίνει στo ”ένταλμα” ο Δημητράκης…Ούτε για κωλόχαρτο είναι κατάλληλο…

  2. Ας οψεται η Σβαμπισια πολιτικη της μειωσης του ανθρωπινου πληθυσμου και θα βλεπαμε το “διεθνες δικαστηριο” της ΝΤΠ να εξαυλωνεται παππουλη των ΗΠΑ απο ενα πατημα του κουμπιου απ το Ρωσο αλλα δεν τοχει κανει μεχρι τωρα για να εξυπηρετησει αυτα τα κτηνωδη ανωμαλα σχεδια σας υπερηλικε αναλωσιμε !Καλυτερα προσεχε τους Κινεζους μη σας φανε και το τελευταιο δολλαριο @ Τις τραπεζες και τα ματια σου ! Η ναζιστικη γοβα χρειαζεται κι αλλα φραγκα!

  3. Κανε την Ευρωπη ενα οικόπεδο απο στάχτη ! Ετσι μονο θα ξεβρωμισει ο κοσμος ! Μη περιμένεις αλλο…δεν υπαρχει καμια σωτηρια με αυτα τα ΕΡΠΕΤΑ.

  4. ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΓΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 500 SIEVERTS

  5. Και πολυ καλα το ειπε!!Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!

Comments are closed.