Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες ξυλοκόπησαν 15χρονες στα Χανιά

Κοινοποίηση:
The-worlds-largest-warship-sails-alongside-NATO-Allies-USS-Gerald-R-Ford-18112022-CREDIT-NATO

Τουλάχιστον τρία επεισόδια έχουν προκαλέσει στα Χανιά μεθυσμένα μέλη του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Gerald Ford και τα δυο από αυτά έγιναν μεταξύ τους. Πιο σοβαρό είναι το τρίτο, που προκάλεσαν δυο Αμερικανοί σε βάρος δυο μαθητριών ηλικίας 15 χρόνων.

Οι δυο ανήλικες υπέβαλαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το βράδυ του Σαββάτου δέχθηκαν επίθεση στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από δύο μεθυσμένους Αμερικανούς ναύτες, οι οποίοι φέρονται ότι τις χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια! Οι 15χρονες, που κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας, περιέγραψαν τους δυο Αμερικανούς και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε μια άλλη περίπτωση, μεθυσμένοι Αμερικανοί φέρονται να συνεπλάκησαν μεταξύ τους μέσα στις τουαλέτες του Δημοτικού Κήπου της πόλης, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι αμερικλανοι πολεμουν μονο οταν απο την απεναντι μερια δεν υπαρχει εχθρος με αντισταση . Στην Ουκρανια εστειλαν μονο λεφτα και οπλα . Δεν τολμησαν .Τωρα στην ασια σκεφτονται ποιον να βαλουν απεναντι στη Κινα αλλα δε βρισκουν. Στη μεση ανατολη εχουν το Ισραηλ και αυτοι απο μακρυα βοηθανε δηθεν. Πουθενα δεν εχουν μπει σθεναρα με σοβαρο αντιπαλο. Μονο στο χολιγουντ πολεμανε καλα με ασφαιρα και ωραιες εκρηξεις κατασκευασμενες σε υπολογιστη. Απλα τωρα τελευταια τους καταλαβαν αρκετοι και εχουν μπλεξει. Θα ανοιξουν και μετωπο στην ασια μηπως και αποδιοργανωσουν την Κινα αλλα μονο η Ιαπωνια και η Κορεα ειναι διαθεσιμες. Για να δουμε ποια θα καταστρεψουν για να αποδυναμωσουν την Κινα . Θα το φανε το κεφαλι τους αυτη τη φορα ομως.

  2. Γα@@σι,σπρωξιμο στενο παπουτσι στον κατηφορο κι’αφηστε τους να διαμαρτυρονται

  3. Κοριτσια ο.. στολος! Τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα που ελεγε και η μακαριστη Καλουτα! Πολυ τουπε και πολυ θρασος τα αμερικλανακια!

Comments are closed.