Μεγάλο “χαστούκι” στον Κούλη από νέα δημοσκόπηση – Νέα πτώση των ποσοστών της κυβέρνησης κατά 4%

Κοινοποίηση:
κουληςς

Η ΝΔ έχει απώλειες στην πρόθεση ψήφου της τάξης του 4% από τα τέλη Οκτωβρίου σε αντίστοιχη έρευνα της Opinion Poll, το ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει, ενώ η ακρίβεια «κρούει» καμπανάκια στην κυβέρνηση, με σχεδόν επτά στους 10 πολίτες να δηλώνουν ότι πληρώνουν με δυσκολία τους λογαριασμούς τους, ενώ 6 στους 10 απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση έχει χειροτερέψει.

Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έρχεται πρώτη με 31,2%, ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,6%, το ΚΙΝΑΛ με 14,2%, το ΚΚΕ με 7%, η Ελληνική Λύση με 4%, ενώ το ΜέΡΑ25 φαίνεται να μένει εκτός Βουλής με ποσοστό 2,6%.

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 33,2%, ΣΥΡΙΖΑ 20,8%. ΚΙΝΑΛ 15,1%, ΚΚΕ 5%, Ελληνική Λύση 4,3%, ΜέΡΑ25 2,8%.
Πρώτο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες αναδεικνύεται η ακρίβεια με 49% με την πανδημία να περιορίζεται στο 26,8%. Ακολουθούν τα θέματα της Οικονομίας με 20% και η ανεργία με 8,6%. Ακολουθούν η εγκληματικότητα/παραβατικότητα με 6,2% ως αποτέλεσμα της δολοφονίας του νεαρού Άλκη στην Θεσσαλονίκη και της υπόθεσης του βιασμού στην Θεσσαλονίκη που απασχόλησαν και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη, η Τουρκική προκλητικότητα με 4,7% και η κατάσταση Νοσοκομείων, δομών υγείας με 4,6%.

Το 5,5% δηλώνει ότι τον τελευταίο χρόνο έχει βελτιωθεί η οικονομική κατάστασή του, το 31,8% ότι παραμένει η ίδια, όμως το 62,5% δηλώνει ότι έχει χειροτερέψει. Επίσης ότι το 19,8 % δηλώνει ότι μπορεί χωρίς δυσκολία να πληρώνει τους λογαριασμούς της ενέργειας, το 67,9% ότι μπορεί να τους πληρώνει με δυσκολία, ενώ το 11,6% δηλώνει ότι δεν μπορεί να τους πληρώσει. Όπως και ότι το 76,8% διαπιστώνει ότι έχουν αυξηθεί πολύ και αρκετά τα καταναλωτικά προϊόντα που προμηθεύεται όταν πηγαίνει να ψωνίσει σε κάποιο σούπερ μάρκετ.
Το 27,4% δηλώνει ικανοποιημένο από τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα έναντι ενός 68,9%.

Το συνολικό έργο της κυβέρνησης ικανοποιεί πολύ και αρκετά κατά 37,5%. Το 61,6% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο. Τα υψηλότερα ποσοστά αποδοχής συναντώνται στους ψηφοφόρους του 2019 της ΝΔ με 66,3% και του ΚΙΝΑΛ με 48,8%.

Δείτε αναλυτικά:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ OPINION POLL

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΟΓΕΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ…ΜΟΝΟ Η SINGULAR LOGIK ΑΜΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ……………Η ΑΜΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ…….ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

  2. Εις το πυρ το εξώτερον, καταραμένοι εις τους αιώνας των αιώνων, όσοι ψηφίσουν αυτόν, τον κοπρίτη και τα υπόλοιπα φασιστικά κόμματα της προδοτοβουλής!

  3. Κούλη πτώση κατά 4% ή συνολικό ποσοστό 4%;;
    Για πραγματικό μιλαμε πέρα των διορισμένων των βουλευτών σου των οικογενειών τους των μετακλητων και των επιχειρηματιών που τρώνε με χρυσά κουτάλια δίπλα σου την ώρα που ο λαός πεινάει.
    Αλλά ξέχασα νεαρέ Κούλη Νεαρομιζουλη.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ!! ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ;;;

  4. Γεια σου Κούλη Νουδουλη γουρλοματικο.
    Άμα ξαναδείς το Μαξίμου από μακριά εμένα να μη με λένε Μάξιμο

  5. ΕΞΙ RAFALE ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΝΕ…
    ”Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ” !!!

  6. Βρε ξεδιαντροποι ωσες δημοσκοπησεις και να κανετε το καραβι εχει βουλιαξει! ΝΔ ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ και τα τρια αν φτασετε 20 % πολλα θα σας ειναι

  7. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΜΠΛΕ – ΠΡΑΣΙΝΑ – ΡΟΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ !

    1. Αστο μεγάλε το φερτε πισω τα κλεμμενα κάποτε τόγραφε κι ο παπαδακης σε εκπομπες του μόνο που αργοτερα το αντικατέστησε με δώρο ενα αυτοκινητο και παρτε τηλ. στο νούμερο που βλεπετε.
      Τελικα ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ίδια μενουν….

  8. Ουχ….κρύος ιδρώτας! Ίδρωσε το κοπρόσκυλο να λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο, νομίζει ότι οι Έλληνες τρώνε σανό. Νε ρε σου μοιάζουμε! Αν Ήσουνα και εσυ ένας από εμάς θα ήσουν άνθρωπος.

  9. Στα τσακίδια!! Ο πάμπλουτος που βάζει πρόστιμα σε ανεμβολίαστους. Ντροπή του!
    Να μη προλάβει να χαρεί τις εισπράξεις των προστίμων!

  10. Ποιος Ανδρουλάκης και ποιο κλεφτοΠΑΣΟΚ με 15% ρε, γελάνε και τα τσιμέντα.

  11. φαντάσου πόση είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ πτώση ποσοστών του μιζοτάκη !! τις δημοσκοπήσεις δεν τις πιστεύει πλέον ούτε το (μαύρο) πρόβατο…

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΥΛΑ ΥΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030

  12. Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρεία, όμως οι εταιρειες αυτές σχεδόν πάντα μαγειρεύουν τα αποτελέσματα ώστε να ευνοούν τα συστημικά κόμματα εις βάρος των υπόλοιπων. Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι σχεδόν πάντα πέφτουν έξω γιατί δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά το πως θα επηρεάσουν τον ψηφοφόρο. Το γεγονός ότι πάντα διαψεύδονται και πάντα συνεχίζουν τον ίδια χαβά σημαίνει ότι μας θεωρούν και ηλίθιους.

  13. 31% οι προδοτες?

    Ποιος αληταρας θα ψηφισει αυτο το σιχαμα παλι.

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΝΤΙΛΕΡ

  14. Πρώτο πρόβλημα για τους μη-ψεκασμένους πολίτες είναι το αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης, που δεν ενδοιάζει πουθενά.

  15. Yπαρχει ενα 15-18% που η δημοσκοπιση το παρουσιαζει
    σαν αναποφασιστους-δεν ειδα δεν ξερω-αλλο κομμα…….
    εκει μεσα εναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλια με ποσοστο 7-10%…..
    στο ΣΚΑΙ ο Οικονομου ελεγε προχθες “μην αγνοειτε το ποσοσστο του Κασιδιαρη”…κατι ξερει αυτος

  16. Yπαρχει ενα 15-18% που το παρουσιαζει σαν αναποφασιστους-δεν ειδα δεν ξερω-αλλο κομμα…….
    εκει μεσα εναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλια με ποσοστο 7-10%…..
    στο ΣΚΑΙ ο Οικονομου ελεγε προχθες “μην αγνοειτε το ποσοσστο του Κασιδιαρη”…κατι ξερει αυτος

  17. ΠΑΣΟΚ 14,2% απο εκεί φαίνεται τι μυαλά κουβαλάει ο λαός

  18. Πληρώνουμε τα τέστ και το πρόστιμο τώρα και θα σου τα επιστρέψουμε στις ΚΑΛΠΕΣ…………………..

Comments are closed.