Μεγάλο “χαστούκι” για την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ: Άρση του εμπάργκο των ΟΠΛΩΝ στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η κυβέρνηση έλεγε ότι το Oruc Reis το “πήρε ο αέρας”!

Τώρα αναφέρει πως η συμφωνία Σουηδίας/Φινλανδίας να δίνουν όπλα στην Τουρκία και να στηρίζουν την συμμετοχή της στις δομές Ευρ. Άμυνας, “ικανοποιεί την Ελλάδα!!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ!!!!!!

Σύμφωνα με το άρθρο 7 του τριμερούς μνημονίου που υπέγραψαν Σουηδία/Φινλανδία με την Τουρκία προκειμένου να δώσει πράσινο φως στην ένταξή του στο ΝΑΤΟ, οι τρεις χώρες δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν εθνικά εμπάργκο όπλων μεταξύ τους, ανοίγοντας τον δρόμο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τις ακολουθήσουν.

Παράλληλα, στο άρθρο 8 σημείο 7 «η Φινλανδία και η Σουηδία δεσμεύονται να στηρίξουν την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της Τουρκίας… στις υφιστάμενες και μελλοντικές πρωτοβουλίες της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO) για Στρατιωτική κινητικότητα,

Αυτό σημαίνει ότι Φινλανδία/Σουηδία δεσμεύονται ότι θα πουλάνε όπλα στην Τουρκία χωρίς περιορισμούς και θα στηρίζουν τη συμμετοχή της στις αμυντικές δομές και δομές ασφαλείας της ΕΕ σήμερα και στο μέλλον, ανεξαρτήτως των τουρκικών ενεργειών στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, την Συρία και την Λιβύη.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!

Για παράδειγμα, σε ερώτηση για το αν η Γερμανία θα ξανασκεφτεί το εμπάργκο όπλων για την Τουρκία, ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα εμπάργκο».

Μάλιστα, φιλοδυτικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι ΕΨΕΓΑΝ την Ρωσία και αποθέωναν την Δύση, προσπαθούν να περάσουν αυτή την εξέλιξη απαλά!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι 💩ήπα πότε θα άρουν το εμπάργκο όπλων που επέβαλαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή και ισχύει ακόμα, ενώ το αντίστοιχο στην 💩τουρκιά άρθηκε 4 μόνο μήνες μετά την επιβολή του αυθαίρετα από τον βρωμύλο τζ. Κάρτερ;;;

  2. Ιχνος αξιοπρέπειας δεν μας άφησαν τα θρασύδειλα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν, κάνει παιχνίδι ο Τούρκος με όλους και μεις μαζεύουμε με την γλώσσα μας τα ψίχουλα που τους πέφτουν από το τραπέζι ,πόσο βολεμενος ξευτιλας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να μην καταλαβαίνει το κακό που κάνει στην χώρα του;

    1. Πόσο ξεφτίλης μπορεί να είναι, ώστε να μην τον νοιάζει το κακό που κάνει στη χώρα του;;;

  3. ο γιανκι ειναι γιανκι ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ σταθερες ΑΞΙΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ και σε ολες τις παραστασεις. ΟΜΩΣ τα ΤΕΡΑΤΑ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ πολυ κοντα. στο εγγυσ μελλον ΘΑ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ

  4. Μια ημερα ντροπης και ξευτιλας για την Σουηδια και την Φιλανδια που υπεκηψαν στον εκβιασμο της Τουρκιας μονο και μονο για να μπουν σε μια αθλια ….συμμαχια!!!!!!! Και ως συνηθως η Ελλαδα με τους πολιτικους της πλακας που εχει , μειναμε παλι στα κρυα του λουτρου, με τον ξεκουτη Μπαιντεν να ευχαριστει τον Ερντογαν που απεσειρε το βετο!!!!!!!!! Για αλλη μια φορα, περαστικα μας!!!!!!!Οι πολιτικαντηδες δηλωσαν ικανοποιημενοι απο ολα αυτα!!!!! Τι να πει κανεις;;;;;;;

  5. Καλα μας κανουν….αλλα ρε παιδια τον ντραμπ δεν τον ηθελαν οι εδω για μονο ενα πραγμα επιδη ειπε το σωστο να υψωσει τοιχος και να μην περναει ο καθε δολοφονος και βιαστης απο εκει και επειτα τι περιμένατε απο τους αναρχοαπλυτους…φατε την τσαπου τωρα.

  6. σε τέτοιες περίπτωσις θετής βέτο στην ένταξη φιλανδίας σουηδίας

  7. Ξυπνηστε οι ΗΠΑ δεν είναι φίλοι μας αλλά φιλότουρκοι μέχρι το κόκκαλο, από το 1922 μέχρι σήμερα ποτέ δεν υποστήριξαν ξεκάθαρα την Ελλάδα ενώ πάντα υποχωρούσαν στις Τουρκικές απαιτήσεις. Δυστυχώς αναβαθμίσαμε την παρουσία τους στην Σούδα της Κρήτης και επιπλέον τους δώσαμε και τόπο στην Αλεξανδρούπολη. Η Ελλάδα πρέπει να αφαιρέσει απο σύμμαχο τις ΗΠΑ και να στραφεί εναλλακτικά σε Γαλλία, Ρωσία και Κίνα παράλληλα.
    Τέλος όσοι υποστήριζαν Μπάιντεν αντί του “φιλότουρκου” (όπως τον χαρακτήριζαν) Τραμπ, τι αφήγημα θα σκεφτούν να μας πουν τώρα.

Comments are closed.