Μεγάλο πλήγμα για το Μαντούδι. Η ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε 280 απολύσεις

Κοινοποίηση:
terna

Μεγάλο οικονομικό πλήγμα για το δήμο Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας το λουκέτο που ακούγεται ότι βάζουν τα φημισμένα μεταλλεία λευκόλιθου της ΤΕΡΝΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, σήμερα σε γενική συνέλευση ανακοινώθηκε η απόλυση 280 εργαζομένων από την περιοχή. Άπαντες είναι ανάστατοι για την ξαφνική αυτή ανακοίνωση. Τα μεταλλεία ήταν μία οικονομική ανάσα για την περιοχή που εξασφάλιζε εισόδημα σε κάποιες οικογένειες. Τώρα μένουν στο δρόμο εκατοντάδες άνθρωποι και ο δήμος προσπαθεί να λάβει μέτρα. Σήμερα το βράδυ θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όπου θα ληφθούν αποφάσεις.

Τι έχει να πει για αυτό ο εθνικός εργολάβος, φίλος της κυβέρνησης υπουργός Γεωργιάδης;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΡΙΜΑ !!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΩΝ ΕΥΓΕ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ !!!!

Comments are closed.