Μα γιατί ρε Ματίνα; Παγώνη: «Είναι δυνατόν ν’ αφήσω την Ιατρική για να πάω στο Dancing with the stars;»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Εδώ και λίγες ημέρες, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τη Ματίνα Παγώνη να βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του «Dancing with the stars», ώστε να πάρει μέρος στο σόου χορού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Το πρωί της Τετάρτης (14/7), η Ελένη Τσολάκη, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» ρώτησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ εάν τελικά ισχύουν αυτές οι φήμες κι αν είναι κάτι που το σκέφτεται.
«Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε ωραία από το σπίτι μας» τόνισε, αρχικά, η Ματίνα Παγώνη.

«Είναι δυνατόν τώρα εγώ ν’ αφήσω την Ιατρική και την κλινική για να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για ν’ ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ΠΑΓΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΠΡΟΣΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΥΤΗΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΑΛΕΓΚΡΑ.ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ .ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ.ΨΕΥΤΟΠΑΛΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΔΙΑΔΗΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΥΔΗ ΚΑΙ.ΧΟΛΗ.ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΝ.ΤΗΝ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΣΤΡΙΓΚΛΑ ΣΑΝ.ΡΟΜΠΟΤ.ΕΠΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΜΙΛΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕΣ.ΟΙΘΟΠΗΟΙ. ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ.ΜΙΛΑ.ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ .ΟΙ ΑΛΟΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ.ΣΕΛΦΙΣ ΞΕΒΡΑΚΟΜΑΤΑ ΜΗΚΟΝΟ ΚΑΙ.ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΗΔΗΞΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ.ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ

    1. Ρε τραγόμαλε, μας τύφλωσες με την ανορθογραφία σου…Εχω δεί τα πάντα όλα, αλλά εσύ είσαι αρχιπρύτανης…
      Και μη μπερδεύεις το b με το d, μάλλον b ήθελες να γράψεις, εκτός αν λέγεσαι Ντασίλειος…Θέλεις και λατινικούς χαρακτήρες τρομάρα σου…

  2. Τι κάνεις συνέχεια στα κανάλια. Πότε πας στο νοσοκομείο;

  3. Ποτέ δεν είναι αργά κυρία Ματίνα μας…Γιατί να μην αρχίσεις τον χορό; Μόνο εμάς θα χορεύεις στο ταψί;

  4. Ποια ιατρικη; ολη μερα στην τηλεοραση καθρεφτιζεται.

  5. Γιατί ρε ματινα.? Πήγαινε…Θα χάσει η Βενετιά βελόνι? Ωιμε κλαίει απαρηγόρητη η ιατρική.

Comments are closed.