Μας φοράει τα γυαλιά ο Εβραίος! «Ορθόδοξος Ελληνικός Ναός η Αγία Σοφιά» – Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
frizis

Έξαλλος ο Ραβίνος Μαρδοχαίος Φριζής για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζάμι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Καλά εσένα άμα σου πουν να πας να πνιγείς, θα πας;;;;;
    .

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  2. Υπάρχει ποτέ περίπτωση εβραίος να τοποθετηθεί θετικά προς την ελλάδα? ΠΟΤΕ!. ο σκοπός του είναι απλός, προσπαθεί να προκαλέσει έχθρα με θρησκευτικό φανατισμό. Ο σιωνισμός επιδιώκει να πετύχει κάποιους στόχους κι ένας απ αυτούς είναι να έχουμε συγκρούσεις φανατισμού δογματισμού προκειμένου να υποκύψουμε στην δημιουργία της πανθρησκείας.

  3. Μην δίνετε σημασία ρε στον Εβραίο
    Ο Εβραίος δεν τα πάει καλά ούτε με τα άντερα του τα ίδια ειδικά με την βρωμοτουρκία
    Το ότι τάσσεται κατά της Τουρκίας είναι από καθαρό συμφέρον για την γεωπολιτική θέση των στενών του Ελλησπόντου. Δεν σας έχει κάνει εντύπωση γιατί μέχρι και η πιο άκυρη ξένη δύναμη τάσσεται κατά της Τουρκίας και της ενίσχυσης της στην Δ. Τουρκία και την μετατροπή σε τζαμί!

  4. Ο Μαρδοχαίος Φριζής ως ραβίνος Θεσσαλονίκης κατά την θητεία του ύβριζε τους Έλληνες με αποτέλεσμα να αναγκασθούν οι ίδιοι να τον απομακρύνουν.
    Οι Εβραίοι, που παρασιτούν σε διάφορες χώρες, τρέμουν τους πατριώτες,διότι γνωρίζουν καλώς ότι η επικράτηση τους σημαίνει και εκδίωξη τους.
    Ο παππούς του τραυματίσθηκε θανασίμως σε ανάπαυλα της μάχης, όταν έφιππος συνομιλούσε με αποτέλεσμα να δόσει στόχο
    στους Ιταλούς, που τον κτήπησαν με όλμο.
    Ξένοι οπωσδηποτε δεν πρέπει να υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, ιδίως οι ανθέλληνες Εβραίοι.

    1. Μπατριώτη ,βγαλε πρωτα τη σβάστικα απο το μπρατσο ή το μυαλό και μετά μίλα για ελλαδα και εβραίους ,φυρεράκο .

      1. τραβας ζορια με το παναρχαιο ιερο συμβολο της σβαστικας;….
        εισαι ελληνοφωνος η’ ελληνας;
        μετα μιλα κ συ για ελλαδα…..

  5. O Mαρδοχαίος Φριζής είναι εγγονός του Έλληνα ( Εβαιου το θρήσκευμα ) συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή που πολέμησε ηρωικά και σκοτώθηκε στην Αλβανία το 1940 το ότι είναι φανατικός Ισραηλίτης εθνικιστής είναι προς τιμή του και καλά κάνει, μακάρι να έκαναν το ίδιο και οι Έλληνες (δήθεν) εθνικιστές που ενώ έχουν πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα ( Τουρκία, λαθρομεταναστευτικό ) ακόμα χαιρετούν ναζιστικά και ακόμα βρίζουν τους Εβραίους λές και αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας. Τους Εβραίους δεν πρέπει να τους μισούμε,αλλά να τους ζηλευουμε και να προσπαθήσουμε να τους μοιάσουμε γιατί μπόρεσαν να επιβιώσουν σαν λαός και να φτιάξουν ένα ισχυρό κράτος. Δέν φταίνε οι Εβραίοι για την οικονομία της Ελλάδας αλλά εμείς και οι πολιτικοί μας.

    1. Ο Συνταγματάρχης Φριζής δεν πρόλαβε να πολεμήσει στην Αλβανία, γιατί σκοτώθηκε από τους πρώτους! Πολέμησε όμως, σαν Ανθυπολοχαγός στην Μικρασιατική εκστρατεία, όπου και αιχμαλωτίσθηκε από τους τουρκαλάδες και επειδή όλοι φανταζόμαστε το τι θα πέρασε είναι λογικό ο εγγονός του να μην τους χωνεύει!!! Βέβαια το ότι τον παρουσιάζουν ότι πολέμησε στην Αλβανία, ενώ δεν πρόλαβε αφού ήταν από τα πρώτα θύματα, και αποκρύπτουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ το ότι πολέμησε (και μάλιστα με γενναιότητα, όπως λένε όσοι τον έζησαν) εναντίον των τούρκων είναι το λιγότερο περίεργο. Μάλλον το σόι του φοβάται μην τους πουν φασίστες ή ακροδεξιούς (ο Φριζής πάντως ήταν κάτι λίγο) και γιαυτό το αποκρύπτουν και παρουσιάζουν μόνο το Αλβανικό μέτωπο!!! Όσον για τους εβραίους φυσικά και θα τους αγαπάμε, αν είναι σαν τον μακαρίτη τον Φριζή, αν όμως είναι σαν κάτι ροζενστάιν-ροζάκη, μόσια-μόσιαλο κλπ κακό συναπάντημα, ούτε ζωγραφιστούς!!!!!

  6. ΠΟΙΟΣ;;;;
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ΣΕ ΒΊΝΤΕΟ, ΌΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΆ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ;;;;
    ΒΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ.

    .

    🇬🇷ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

    1. Δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα το τί έκαναν οι Εβραίοι επί τουρκοκρατίας γιατι τότε οι Τούρκοι τους έβαζαν

  7. YOU DON’T KNOW THAT BEFORE 1934 THE NAVE WAS A MOSK, WE DON’T CARE ABOUT ALL THE STORIES YOU ARE REFERRING TOO, DON’T PLAY THE VICTIM.

  8. οι εβραιοι μαλλον θα εκμεταλλευτουν την πασα απο τον ερντογαν και θα δικαιολογηθουν να κατεδαφισουν το τζαμι ελ ακσα και να χτισουν τον τριτο Ναο του Σολωμωντος. σαν συνεννοημενο μου φαινεται. οσο για τους εβραιους ασφαλως η χριστιανικη αγαπη μας προτρεπει να τους κηρυττουμε μετανοια και επιστροφη στον πραγματικο μεσσια τον Ιησου, οτι ισχυει για ολους βεβαια. Ο Φριζης ας ακολουθησει το παραδειγμα του Αδελφου Ναθαναηλ στην αμερικη. Μονο ετσι θα σωθουν οι εβραιοι απο την οργη του Θεου. Κατα τα αλλα ο Φριζης μας προσφερει αρκετη ψυχαγωγια με τα βιντεακια του… καλωσυνη του!

  9. Με πατριώτες Εβραίους (Νετανιάχου) είμαστε μαζί. Με παγκοσμιοποιητές-globalists (Soros) είμαστε εχθροί όπως είναι και ο Νετανιάχου εναντίον του.

  10. Αυτές που εισέρχονται ΕΚΔΕΔΥΜΕΝΕΣ θα έπρεπε οι παπάδες να μην επιτρέπουν την εισοδο τους,αλλα βλεπεις Και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι οπότε το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν το δίωρο της λειτουργίας και να την κοπανησουν μετα

  11. Μακάρι να μετανοήσει και να ασπασθεί την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και από Χριστοκτόνοι να γίνουν Χριστοφόροι οι πλανεμένοι αδερφοί μας στην Ιουδαία.

  12. Η Ελλαδα αυτη τη στιγμη δεν εχει πολιτικη ηγεσια ,
    αλλα την κηβερνουν αντιχριστοι ,μωροι και λαγοι.
    Ο Ελληνικος λαος δεν ξεχνει την Αγια Σοφια
    η Αγια Σοφια ζει και βασιλευει μεσα στην βαθει την καρδια του
    Ο Θεος το γνωριζει αυτο
    και επειδη σημερα δεν υπαρχουν ηγετες
    Αυτος ο Ιδιος ο Κυριος και Θεος ,
    που εγινε νεκρος για τη σωτηρια των ανθρωπων
    και ιδου ζει
    και επεδη ειναι η Αυτοζωη ,Αυτος ο Ιδιος θα συντριψει κατω απο τα ποδια του και τους ορατους εχθρους της Εκκλησιας Του
    οπως συντριψε τις σκοτεινες δυναμεις και θανατωσε τον θανατο με την καθοδο Του στον Αδη
    Ετσι θα συντριψει και τους ορατους εχθρους Του
    διοτι εξηλθε νικων και ινα νικησει
    Ειναι ο Κυριος κυριων και Βασιλευς βασιλεων,ειναι Αυτος που σειει γη και ουρανο.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ;

  13. ναι, μας επεισε..ειναι ο ιδιος που βριζει τον ξασιδιαρη σε βιντεο στο γιου τουμπ μολις εκανε το δικο του κομμα! βεβαια στην αγια σοφια εχουν την ιδια θεση .πως γινεται αυτο, δεν ξερω

  14. Μακάρι Ο Θεός νά τόν φωτίση, ίνα μετανοήσει, βαπτισθεί καί εισέλθει εις τούς κόλπους τής Ορθοδόξου εκκλησίας. Προσωπικώς γνωρίζω κάποια οικογένεια. Τό ανδρόγυνο ήτο εβραίοι. Ο σύζυγος κάποτε, συναναστρεφόμενος κάποιους Ρώσους Ορθόδοξους, επίστευσε καί εβαπτίσθη Χριστιανός. Η γυνή του όμως επέμενε νά παραμένει εβραία. Ήλθε τό πρώτο τους τέκνο, άρρεν. Όταν εφθασε τό νήπιο περίπου 9 μηνών, κτυπημένο εκ σπανίου ασθενείας εις μεγάλο νοσοκομείο μέ τούς ιατρούς νά σηκώνουν τά χέρια καί νά λέγουν ότι υπελείποντο μόνον εβδομάδαι ζωής. Ο σύζυγος ακούει διά κάποιον σεβάσμιον Άγιον αρχιερέαν (ο οποίος, παρεπιπτόντως αναφέρω, ότι μέ έμαθε πώς νά πλέκω κομβοσχοίνιον) καί τόν επισκέπτεται μέ τήν εβραία γυνή του. Εκείνη, άκρως συγκινημένη, ως μήτηρ βέβαια, τόν παρακαλεί νά πράξει ό,τι δύναται. Τήν επομένη, μαζί μέ τόν Άγιον αρχιερέαν, επισκέπτοντε τό νοσοκομείον, διαβάζοντας παρακλητικόν κανόνα, σταυρώνοντας τό νήπιο μέ Άγιον έλαιον ευχελαίου, καί αναχωρώντας ο Άγιος αρχιερεύς, τούς είπε νά έχουν τήν πάσαν ελπίδα των πρός Τόν Κύριον καί Τήν Κυρία Θεοτόκον. Επιστρέφοντας οι γονείς εις τήν κλίνη τού νηπίου, βλέπουν ότι είχε ανοίξει τούς οφθαλμούς καί εφαίνετω ζωηρόν. Αμέσως καλούν τούς ιατρούς (τά γράφω καί ανατριχιάζω μέ δάκρυα εις τούς οφθαλμούς) οι οποίοι εξετάζουν ότι τό νήπιο ήτο τελείως υγιές, αμέσως βγάζουν τά διάφορα σωληνάκια καί αναπνευστήρας καί έγινε ΤΟ σώσε εντός τού νοσοκομείου, διαλαλώντας τό θαύμα εκ Θεού. Η εβραία ΑΜΕΣΩΣ εβαπτίσθη καί σήμερα είναι μιά ευπρεπέστατη σεμνότατη Ορθόδοξη Χριστιανή, πάντα αμακιγιάριστη, ποτέ ασέμνως ενδεδυμένη αλλά μέ μακριά, πολύ κάτωθεν τού γονάτου φουστάνια καί μακρυά μανίκια, (εις άκρα αντίθεση μέ τάς ψευδοελληνίδας αι οποίαι εισέρχοντε εντός Ιερών Ναών, ΟΧΙ ενδεδυμένες αλλά ΕΚΔΕΔΥΜΕΝΕΣ ως καμπαρετζούδες πρός βεβήλωση τού Ιερού χώρου) όπως καί ο υιός τους εστί σεμνότατο παλικαράκι περίπου 19 ετών.

    1. Η μητριά μου είναι Εβραια, την βαφτισα Ορθοδοξη εγώ πέρσι 22/7 που συνέπιπταν με τα 6μηνα από τον θάνατο του πατέρα μου, αφού είδε πολλά θαύματα σε όλη την πορεία της ασθένειας του,συν του ότι ήθελε να θαφτουν μαζί.

Comments are closed.