Μας το είπε και στα ελληνικά η Ούρσουλα ότι θα της… χρωστάμε! Η Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την εκταμίευση 728 εκ. από την Ελλάδα

Κοινοποίηση:
derlaien

Με ένα μήνυμα στα ελληνικά η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την εκταμίευση των 728 εκατομμυρίων του SURE στην Ελλάδα. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Ελλάδα έλαβε επιπλέον 728 εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια μέσω του SURE για να χρηματοδοτήσει συστήματα μειωμένου ωραρίου εργασίας και να στηρίξει τους εργαζόμενους. Συνολικά, η Ελλάδα έχει λάβει 2,7 δισ. ευρώ από το SURE. Η Ευρώπη στέκεται δίπλα σου».

https://twitter.com/vonderleyen/status/1356561187941601280?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κακία, μίσος και πρωτογονισμός, αυτά είναι τα
    ένστικτα των αμόρφωτων νεοελλήνων, ντροπή.
    Όλος ο ντουνιάς φταίει, εκτός από μας τους ίδιους!

  2. Φον, αυτα, καθως και τα προηγουμενα αφαίρεσέ τα απο τους λογαριασμούς τού τσιπρα, τού κουλη, του κωστακη και οσων πολιτικων και εφο(π)ληστάδων λαδώνατε τοσα χρονια. Αν δεν ξερεις εσυ ποιοί είναι, ρωτα τον αναπηρο τής οικονομιας σας, την φροιλαιν μεργκελ και τους επιτροπους τής κομισιών να σου πουν – αυτοι ξέρουν. Και μην ψαξεις πολύ… στις τραπεζες σας τα εχουν καταχωνιασμένα, στις ελβετικές, στις αμερικάνικες και στις αραβικες.
    .
    Αυτά που χρωστατε εσεις (υπερτοκισμοί, υπερχρεώσεις, κατοχικά δανεια, κατοχικες αποζημιωσεις, κλοπες αρχαιων……..κλπκλπ.) πώς θέλεις να σας στείλω τον λογαριασμό; με συστιμενο ή… εξ αίφνης?
    .
    ..και επειδή ειμαι κι εγω ποιητάρα, οχι μονο το γυφτικο αρκουδάκι σας, ακου ενα στιχο που έγραψα ειδικά για τους αγαμημένους εβροπέους εταιριους:
    ..Θάλασσα, Θάλασσα τι έχεις κάνειιιι
    ..για σένα έχασαν κάθε λιμάνιιιι
    .
    Α, και μην το ξεχάσω μαρή ..φον, πες και σ’ αυτούς τούς αχαίρευτους στην αμερική να μου επιστρεψουν ολον τον χρυσό._ (.. σε ποιό σημείο ακριβώς τούς άνοιξε το υπέδαφος..;
    .
    .
    .
    Έλα μωρέ και θα το ξέχναγα με τόσα που εχω στο μυαλό μου… θα μάς πεις τελικά αυτό το ομορφόπαιδο, αυτό το εβραιόπουλο ντε, ο μορφωμένοοος…, που κλέψατεεε…, άντε εγω θα τα λέω, ποιά ήταν η μάνα του…;, ξέρεις εσυ μουσίτσα

  3. Όπως λέει και ο Άδωνης “δεν μπορώ να φαντασθώ που θα είμασταν χωρίς την Ευρώπη”. Πάλι εδώ δεν θα είμασταν;

Comments are closed.