Μας έδειχναν τα σχέδια τους σε κοινή θέα – Η τελετή των Μασκών – Μάτια Ερμητικά Κλειστά – Αυτά ο Κιούμπρικ νομίζετε τα έδειχνε για πλάκα;;;(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Μάτια Ερμητικά Κλειστά

Το συγκεκριμένο βίντεο κρύβει πολύ περισσότερα από αυτά που αποκαλύπτει…

Χμμμ… για να δούμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άμα δεις κάτι Θεομουνα με μασονικα σύμβολα κυροπηγια, πενταλφες,σπαθιά να τα βάζουν πάνω στα βυζια και της γαμ….ένας ένας δεν θα το πιστέψεις ότι αυτές είναι οι πιο διάσημες και πετυχημενες γυναικες στο κόσμο.

  2. Ξέρετε πόσες γυναίκες διάσημες είναι μασονες και ιερειες τους;
    Θα πάθετε πλάκα άμα μάθετε.
    Της γάμο…σε βωμους για να γίνουν αυτό που έγιναν.

  3. Δεν είναι καθόλου πλάκα… Και είναι τελετές και με πολυ μάλιστα σοβαρό φιλοσοφικο υπόβαθρο! Έχουν ολοκληρο στρατό από γυναίκες( πορνες – ιερειες)που της προωθούν σε πολύ μεγάλα πόστα και κυριως στις τέχνες για να χειραγωγουν την.κοινη γνώμη να προωθούν τα σχέδια τους και βέβαια να ευνουχισουν τους επίδοξους άντρες που θέλουν τους ρίξουν από την εξουσία και να τους κάνουν κομματάκια ψιλοκομενα για πατσά.
    Αυτά είναι εξακριβωμενα και όχι λόγια του αέρα.
    Επίσης έρχονται από την Αμερικη διάφοροι τύποι και προσελκυουν νεαρες κοπέλες και αγόρια σε κάτι γκοθικ τέχνη… Ντυνονται με στολες που κατασκευαζουν και τέτοια αλλά στην ουσια προσπαθούν μέσα.απο την σεξουαλικη πράξη να τους ωθησουν στο σατανισμο έτσι ώστε να τους ενταξουν στο στρατό τους.

  4. H Μαρεβα ειναι στην φωτογραφια;

  5. Τέτοιου είδους τελετές γίνονται συνεχώς από την ελίτ. Βασικά οι πραγματικές είναι υπερβολικά χειρότερες, απλά αν τις έδειχνε ο Κιούμπρικ η ταινία θα ήταν απαγορευμένη παντού να παίξει. Και δε μιλάμε μόνο για σεξ τώρα… Οι Εωσφοριστές δεν έχουν όριο στη κατρακύλα γιατί έτσι θέλουν να δείχνουν έμπρακτα την απέχθειά τους προς το Θεό και τη Δημιουργία Του και το Νόμο του. Οτιδήποτε σάπιο, βρώμικο, ανήθικο και διαβολικό, είναι στην ημερήσια διάταξη. Και μετά φοράνε τα κοστούμια τους και βγαίνουν στη τηλεόραση να μας το παίξουν υπεύθυνοι παράγοντες. Πάντως αυτά που γράφει στο κείμενο αυτός που ανέβασε το βίντεο στο γιουτούμπ είναι γελοία.

Comments are closed.