Μας ρίχνει στη ΦΩΤΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ, ο άρρωστος. ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ S-300, NA ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τους ΡΩΣΟΥΣ. Το μεταδίδει το CNN και η δημοσιογράφος Νατάσα Μπέρτραντ από χτες το βράδυ. Είναι ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και μην περιμένετε να το ακούσετε από τα σαπιοκάναλα. “Ο Λευκός Οίκος υπό την πίεση του Κογκρέσου και του Ζελένσκι παραδίδει σοβιετικά όπλα στην Ουκρανία”

Κοινοποίηση:
exofillo16-3

teaser16-3

Tεύχος 2152, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Τετάρτης 16- 3-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Banner_7_Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν…

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. αυτοι οι γαλωναδες με τα ντενεκεδακια πανω τους ποσο προδοτες ???ενα ΟΧΙ δε τολμαν να πουν ?? τοσο φοβουντε μην χασουν την γλυκα του π@@@# που τρων στον κ#$$ και τρεμουν μην τη χασουν ???

  2. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ! ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ/ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΟΥΣ!! ΟΙ S300 pmu,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ/ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!!!!!!!!! EAN AYTO ΓINΕΙ TOTE O XΡHΣIMOΣ HΛΙΘIOΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  3. ΔΗΛΑΔΗ..Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΠΕΡΣΕΣ,Β,ΚΟΡΕΑ κ.λ.π.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ “ΚΟΛΠΟ”??? ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΟΥ!!!

  4. Ότι μαλακία θες θα την διαβάσεις εδώ..
    Τρέχτε φάτε σανό

  5. Ανιατος! !! Που σπουδασε διοικητικο το απονυφαδι του σταλιν με τα κομμουνιστικα επιδοματακια? Τσιμπανε ακομα οι μαλακοελληνες με τα ψιχουλα! Ενα δινει τρια παιρνει πισω η πορδη του χαρβαρντ και τα συνεταιρακια του στη Μαξιμου ΑΕ!
    Κατεβασε ρε καραγκιοζη τους φορους ιδιως στα καυσιμα να περπατησει η οικονομια! Αλλα που τσεπαδουρα οτι προλαβεις και μετα λαμογια!
    Ουστ βλαμμενε γουρλοματη κατεστρεψες και τη χωρα και τη ΝΔ!
    Ενας νεοδημοκρατης κι ολο του το σοι!

  6. ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    -Πληροφορίες λένε επίσης, πως ο ΚΟΥΛΗΣ είπε ψέματα πως βρέθηκε θετικός στο COVID. Για λόγους Προπαγάνδας.

  7. Πόσο μ@λ@κας τελικά! Κλείστε τον μέσα!!!
    Τι νομίζει ότι είναι η ψησταριά του σπιτιού του!!! Οι άλλοι οι κοιμησμενοι τι κάνουν, θα έστελνε η Τουρκία τους s400 ? Με το ζόρι ετοιμάζει το έδαφος για την κατάληψη νησιών μας από τους Τούρκους!!!

  8. ΒΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΤΗ S 300 ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ?????ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΗ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ……… ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ…………

  9. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

  10. Ο Πόλεμος στην Ουκρανία αποτελεί μέρος του Great Reset. Πολλοί είναι οι λόγοι που το υποστηρίζουν αυτό
    Με τον αποκλεισμό της Ρωσίας από το διεθνές σύστημα πληρωμών SWIFT, διαφαίνεται μια οικονομική επαναφορά. Θέλουν να εισαγάγουν ένα ψηφιακό νόμισμα για να μας υποδουλώσουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.Οι ψηφιακές ταυτότητες αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς. Εάν προκύψουν ελλείψεις τροφίμων, η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα μπορούν να εισαχθούν σε προϊόντα με αποτελεσματικό σύστημα κουπονιών. Η βρετανική κεντρική τράπεζα έχει ήδη προτείνει να τεθεί σε κυκλοφορία προγραμματιζόμενο χρήμα που θα σας επιτρέπει να αγοράζετε μόνο βασικά προϊόντα.
    Σ’ εμάς ήδη άρχισαν τα κουπόνια στα καύσιμα έπονται τα υπόλοιπα

    1. ΔΗΛΑΔΗ..Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΠΕΡΣΕΣ,Β,ΚΟΡΕΑ κ.λ.π.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ “ΚΟΛΠΟ”??? ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΟΥ!!!

  11. Εχτές βγάλατε ένα χάρτη με τις θαλάσσιες ζώνες και τον αγωγό που σχεδιάζουν να φτιάξουν οι Αμερικοι αντί του East Med κι όποιος θα περνάει μέσα από Τουρκία αναβαθμίζοντας τον γεωπολιτικό ρόλο της κι υποβαθμίζοντας τον δικό μας .
    Το γνωρίζετε όμως ότι ο χάρτης αυτός είχε επικυρωθει επί προεδρίας ΤΡΑΜΠ ο οποίος ενώ μέχρι προσφατως ήταν υπέρ του Πούτιν τώρα έκανε μια ακροβατική κωλοτουμπα και τάχθηκε κατά;;;

Comments are closed.