Μας λένε ψεκασμένους αλλά… Πρώην ερευνητής μυστικού προγράμματος Πενταγώνου: «Θα έχουμε επίθεση από UFO και η καταστροφή θα είναι τεράστια»(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Για τους κινδύνους μιας τεραστίων διαστάσεων επίθεσης στη Γη από UFO, σε κλίμακα παρόμοια με τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, προειδοποιεί πρώην ερευνητής του αμερικανικού Πενταγώνου.

Ο Luis «Lue» Elizondo, τέως επικεφαλής ενός μυστικού προγράμματος ερευνών σε σχέση με τους εξωγήινους και τις προθέσεις τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Εάν η αμερικανική αντικατασκοπεία δεν κατορθώσει να συλλέξει εγκαίρως τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι απεργάζονται οι εξωγήινοι, τότε ο πλανήτης θα πληρώσει την επιπολαιότητα των μυστικών υπηρεσιών με μια ασύλληπτη καταστροφή».

photo-ufo

 

Ο Elizondo δεν είναι ούτε άγνωστος στο ευρύ κοινό ούτε τυχαίος. Από το 2017 και αφ’ ότου απομακρύνθηκε από τη θέση του, ως προϊσταμένου του «Προηγμένου Προγράμματος Ταυτοποίησης Αεροδιαστημικών Απειλών» (Advanced Aerospace Threat Identification Program), έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας πτυχές των απόρρητων ερευνών οι οποίες διενεργούνται από τους Αμερικανούς για τα UFO και τους εξωγήινους.

Ο Luis Elizondo ισχυρίζεται ότι «εγώ δεν είμαι κυνηγός UFO, εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου. Και η δουλειά μου είναι να μαζεύω στοιχεία και να λέω την αλήθεια. Υπάρχει κάτι στον ουρανό της Γης. Δεν ξέρουμε τι είναι, δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί, δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει, δεν ξέρουμε ποιος το πιλοτάρει και τι προθέσεις έχει. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό».


Σύμφωνα με τον Elizondo «εάν αποδειχθεί ότι ένας ξένος αντίπαλος μάς έχει ξεπεράσει ως προς την τεχνολογία, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αποτυχία της αντικατασκοπείας μας, επιπέδου Διδύμων Πύργων. Για τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 2001 χρειάστηκαν τρία χρόνια προκειμένου να συνταχθούν οι αναφορές για το τι συνέβη. Αμφιβάλλω ότι, για αντικείμενα που πετάνε στον ουρανό εδώ και δεκαετίες, αρκούν 180 ημέρες για να γραφτεί μια αντίστοιχη αναφορά, όπως τη ζητά το Κονγκρέσο».
Ο Elizondo κάνει λόγο για την αναφορά η οποία υποτίθεται ότι έως τον Ιούνιο θα εξηγεί το τι ακριβώς συμβαίνει με το UFO που εντοπίστηκε από το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό το 2020. Επρόκειτο για ένα πυραμιδοειδές ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο εμφανίστηκε στο ραντάρ αμερικανικού πολεμικού πλοίου. Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι θεωρείται UFO και ότι θα δοθούν εξηγήσεις με τη δημοσίευση της αναφοράς, τον ερχόμενο Ιούνιο.
UFO: Pentagon releases three leaked videos – is the truth finally out there?

Αν πιστέψει κάποιος τον Luis Elizondo, τα διαστημόπλοια των εξωγήινων έχουν τη δυνατότητα να κινούνται σε ταχύτητες 17.500 χιλιομέτρων την ώρα και να πραγματοποιούν σχεδόν επιτόπιους ελιγμούς, κάτι αδιανόητο για οποιοδήποτε σώμα κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα.

Εν είδει ψυχροπολεμικού καρυκεύματος στα όσα λέει, ο Elizondo δεν παραλείπει να σημειώσει ότι, εκτός από τις ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα δραστηριοποιούνται ζωηρά στον τομέα της εξωγήινης αντικατασκοπείας. «Εξίσου, αν όχι περισσότερο από ό,τι κάνουμε εμείς στις ΗΠΑ» δηλώνει με έμφαση ο κ. Luis Elizondo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Έγραψα ένα σχόλιο για τα ΑΤΙΑ αλλά ο φιλος-φιλη το πήρε στο χαβαλε και δεν το ανέβασε.
    Θα στείλω κάτι μέσω τρίτου,όχι άμεσα, σε λίγες ημέρες.
    Καλό θα ήταν να υπαρχει κάπου και ένα βαιμπερ για επικοινωνία.Με email κλπ δεν ασχολούμαι και πολύ.

    1. Καλά μη σκας, σε πιστεύουμε εμείς! (Αφού είδαμε τα βίντεο με τα🛸, άμα δεν τα βλέπαμε ούτε και εμείς θα τα πιστεύαμε) Στειλτου να του πέσουν τα σαγονια.
      Και στον Κασταμονιτη στείλε, αυτός δεν τα παίρνει στο χαβαλέ, είναι σοβαρός.

  2. Η ουσία είναι ότι μέχρι το 2030 δε θα έχει κανείς ούτε ιδιωτικότητα ούτε ιδιοκτησία.
    Μετά πάμε γι’ άλλα. Ούτε σκέψεις και ιδέες.
    Αυτές θέλουν περισσότερο.

  3. Θα χεστουν σου λέω. Εδώ χεζονται με τον κορωνοϊό.

  4. «Οι εξωγήινοι ως άνθρωποι του μέλλοντος: ακόμα ένα τέχνασμα της διεθνούς ολιγαρχίας για τον εκφοβισμό των λαών
    ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ».
    Δε συμφωνώ ότι θα παρουσιαστούν ως άνθρωποι του μέλλοντος
    Αλλά υποψιάζομαι ότι θα το χρησιμοποιησουν μέσω ολογραμματικων προβολών ίσως ως μέθοδο μαζικής τρομοκρατίας για να συνεχίσουν να επιβάλλουν τη χούντα τους.
    Θα πάθουν μεγάλη πανώλη οι άνθρωποι μόλις δουν τον ψευτοκοσμο τους να καταρρέει.
    Άντε να τεθεί και το τεκνό ο Αντίχριστος να ξεμπερδευουμε.
    Οι παλιές δεκαετίες και η ζωή μας έφυγαν ανεπιστρεπτί.

  5. Να δούμε τη άλλο θα σκαρφιστουν, αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι καλό αλά δεν πιάνει γιατί και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι UFO δεν υπάρχουν.(βεβαίως και υπάρχουν αλά είναι κατασκευής NASA) αυτά τα παραμιθακια είναι για αποπροσανατολισμό.

    1. Γιατί δεν υπάρχουν;;; Μόνο εσύ υπάρχεις στο σύμπαν βλάκα;;
      Έτσι τα λένε . Άμα τους δείξουν μια ολογραμματικη προβολή τα σκατα θα φτάσουν
      μέχρι τη Σελήνη.
      Σαφώς και αυτά που βλέπουμε τα περισσότερα είναι ή κατασκευής NASA ή ενδογήινοι.

  6. Πρώην αρχηγός του FΒΙ Τεντ Γκάντερσον για τους αεροψεκασμούς.
    …..
    Ακούστε τον πρώην αρχηγό του FBI για τους αεροψεκασμούς (Chemtrails). Για όσους αρνούνται ακόμα να πιστεύουν όσα βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια..

    Δεν είναι ένας από τα εκατομμύρια που διαμαρτύρονται για τους αεροψεκασμούς. Δεν είναι ένας από τους χιλιάδες ερευνητές που προσπαθούν να εξεγείρουν τον κόσμο.

    Είναι ο …Ted L. Gunderson πρώην αρχηγός του FBI, γνωστός για την ευθύτητα του και την δράση του εναντίον μυστικών οργανώσεων, που βγαίνει ιδιωτικά και κατηγορεί αυτήν την πρωτοφανή σε έκταση επίθεση, σαν όλους τους άλλους ενώ δείχνει και ο ίδιος τελικά να μην γνωρίζει από ποιούς κατευθύνεται η όλη επιχείρηση. !!
    .
    https://vimeo.com/69771418

    .

  7. Μετά το κάζο με το COVID θα έρθουν τα διαστημικά γκαρσόνια που θα σερβίρουν σαν το Flash Gordon 24 ώρες το 24ωρο. Κάτι ήξερε ο Κούλης για το οχτάωρο – πάλι αδιάβαστος ο Αλέξης!!! Καλύτερα να με κλείσουν στο ζωολογικό τους κήπο παρέα με καμιά κοπελιά που δεν της αρέσουν οι “γρήγοροι”.

  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΡΙΧΤΕΡ

  9. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν για να κρατήσουν τον κόσμο αποχαυνωμένο και τρομοκρατημένο

Comments are closed.