Μας κουνάει το δάχτυλο και ο Καπουτζίδης: «Σας το λέμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»

Κοινοποίηση:
giwrgos-kapoutzidis

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλό.

“Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟΣΤ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

  2. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στον πισωγλεντη.Οταν χεζει σφιγγεται καθολου?????

  3. Toσα μπινελικια και τοσα πουστλικια που εχεις ακουσει παλιολουγκρα πρεπει να εχεις μαθει σε θεση αμυνας .,.,
    πρεπει να εισαι ετοιμοπολεμη

  4. Νεοταξιτικες στρετσαρισμενες πρωκτοτρυπες

    Ολη σας η φιλοσοφια αφορα τον πρωκτο

  5. Ρε φασίστα Καπουτζίδη τι είναι τα παιδιά σκυλάκια? Τα καταδικάζεις να ζουν με ανώμαλους σαν και σένα. Δεν θα νοιώσουν ποτέ τη στοργή της μάνας που από τη φύση προσφέρεται . Άι σιχτιρ βρωμοκωλοι .

  6. Δεν είναι χαμηλό το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα , είναι ανύπαρκτο , ξεπουλημένοι όλοι που κάνουν τα παπαγαλάκια και παπαγαλίζουν τις εντολές των Γ@Μ1ΑΔΩΝ ΤΟΥΣ .

  7. Καλη μου θυγατερα στα συστημικα ΜΜΕ απευθυνεσαι που σε ταιζουνε? Καλε ντροπη!

  8. Ας κοιτσχτει πρώτα στον καθρέπτη και έπειτα αν έχει αυτογνωσία που πολύ αμφιβάλλω ειδάλλως θα είχε επισκεφθεί έναν ειδικό για την ψυχική διαταραχή σεξουαλικότητας που πάσχει θα διαπιστώσει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του σε σύγκριση με κάποιων άλλων όπως του Λάκη. Φαίνεται και από το βλέμμα του η κακία του για το φυσιολογικό.

  9. Καλα που εβγαλε απο το web banking την σκ@τοφατσα σου η Εθνικη γιατι οποτε εμπαινα μου ερχονταν να ξερασω !!!!

  10. ΣΕ Κατι τετοια ατομα μεσω της τηλεορασης τους εχει ανατεθει η εκπαιδευση της νεολαιας μας σε καθε τι μη φυσιολογικο μεσω της προβολης τους

  11. ναι παλιά αλλά σώθηκα σιχαθηκα όσα έζησα και είδα βρώμα και δυσωδία εγωισμός στο φουλ από το συναφι αυτο

  12. Αχ καλε βαλε το δαχτυλακι σου στις αιμορροιδες σου ηλικιωμενη κοτα των Σερρων!

  13. Έβγαλε φράγκα και βγάζει κ γλώσσα ο ανύπαρκτος, αεί στο αγύριστο όλοι σας, “δεν ασχολουμε με την καριέρα μου” γιατί ασχολουμε μόνο με τ γάμο και την τεκνοθεσια μίλησα κ με τον πρωθυπουργό έλεγε.

  14. Βρομόπ@υστα σιχαμερέ, άρρωστε το μυαλό.
    Ελπίζω να διαβάζεις.

  15. για μια ακομη φορα ο Καπουτζιδης “μιλαει” κατοπιν εορτης….
    να θυμισουμε οτι το ιδιο εκανε και στο Metoo οταν η συναδελφος και φιλη του που ειχε την εμπειρια σε audition που περνουσε απο γνωστο πρωταγωνιστη να εχει πεταξει τη τσαπου του εξω…λεγοντας δημοσιως αναφερομενος σε αυτην: “συγνωμη που ηξερα και δεν μιλουσα τοσο καιρο..”….
    Μια χαρα το παει….αφηνει αλλοι να σπασουν τα αυγα…και αυτος απλα σιγοψηνει την ομελετα…

  16. Τέτοιους ανθρώπους και καλλιτέχνες, μετά την θέση που πήραν για το γάμο ομοφιλόφυλων, τους διαγράφω από τη ζωή μου σαν επιλογή και αυτούς και τις παραγωγές τους, αντίθετα με άλλους όπως ο Λάκης Γαβαλάς που κέρδισε το θαυμασμό μου για τη γενναία θέση που πήρε δημόσια.

  17. Εμεις ρε λουγκρα γιατι πρεπει να σε ακουμε ? Ποιος σου ειπε οτι εισαι ο απεσταλμενος των πισωγλεντηδων και εχεις αποψη για ολα ? Βλεπεις οτι γερνας και θες παιδι για να σε ξεσκατωνει στα γεραματα ? Να προλαβεις / Αμ δε !!!!! χα χα χα Δειξτε μας ενα ζευγαρι γκει που εχουν μεινει μαζι 50 χρονια οπως εκατομμυρια φυσιολογικα ζευγαρια ? Υπαρχει ? Γιατι το αφυσικο καποια στιγμη σπαει Καπουτζιδαινα. Καταλαβες ?

    1. ο χωρος των γκει ειναι ενα απεραντο κρεοπωλειο με ατομα ψυχικα διαταραγμενα στη συντριπτικη πλειοψηφια. Στο λεω εγω που καποτε κινηθηκα σε αυτο το χωρο…Ο πατερ καρπαθιου οταν ειπε για θλιψη και μισος αναφερομενος για αυτα τα ατομα ειχε απολυτο δικιο. Περαν του οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι μεσα στους μπαφους…στις κοκεσ και στα…..Poppers…(αναισθητικο σε υγρη μορφη που εισπνεεται κ προκαλει μια ολιγολεπτη ζαλη και χαλαρωση ωστε να αντεχεις…..τον πονο…)…με αυτα οπως καταλαβαινεις…οταν θα ερθει η ωρα των τοξικολογικων για την υιοθεσια καταλαβαινεις οτι δεν θα τους δωσει η επιτροπη ουτε μυρμηγκι να υιοθετησουν///

      1. Τι εννοείς με το κινήθηκα σε αυτόν τον χωρο?

        1. ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΣΜΕΝΗ;

      2. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο Κώστας Μπακογιάννης είχε στον συνδυασμό του την Εβραία, γνωστή έμπορος έργων τέχνης, Ρεβέκκα Καμχί, σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει ότι συζεί με Ελληνίδα εδώ και μια δεκαετία.
        Την εξώγαμη κόρη της Ανατολή, την παρουσίασαν ως ευτυχισμένη που ζει με δύο διεστραμμένες γυναίκες.

Comments are closed.