“Μας κοροϊδεύουν με τις επιδοτήσεις. Ζουν σε παράλληλο σύμπαν”

Κοινοποίηση:
ρευμα

Μια καταγγελία – παράκληση έστειλε η αναγνώστριά μας Μαρία, και αναφέρεται στην κοροϊδία της κυβέρνησης με τις επιδοτήσεις στην ενέργεια.

Αναλυτικά: “ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ 300 KLW ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και επειδή σας είπαν να μη κάνετε προσφυγή για τις συντάξεις; Εσείς δεν έχετε κρίση να αποφασίσετε για τον εαυτό σας και επίσης δεν καταλάβατε ακόμη ότι οι πολιτικάντηδες είναι αναξιόπιστοι; Το έχουν αποδείξει άπειρες φορές σε πολλά θέματα. Αν δεν το εμπεδώσατε, πρόβλημά σας…Βέβαια σας χάιδεψαν τα αυτιά ως συνήθως και σκεφτήκατε πονηρά ότι θα πάρετε αναδρομικά χωρίς να πληρώσετε, αφού άλλοι άνοιξαν τον δρόμο με τις αγωγές…

  2. Αυτή η εμβολήμη πληρωμή Ιουνίου που εδώ κ 5 μερες λένε μπαίνει . τα κρατικά μμε..ποτέ θα μπει;;

Comments are closed.