«Μας κάνετε και…» – Πυρ και μανία η Ρούλα Κορομηλά

Κοινοποίηση:
roula_koromila_bb

Πυρ και μανία ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έριξε «κεραυνούς» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, μην κρύβοντας την οργή της.
Η ίδια αντέδρασε έντονα εξαιτίας της συμπεριφοράς του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother, όπου ο παίκτης έδειξε να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Χρήστου Βαρουξή.

Αυτή του η συμπεριφορά έκανε τον Big Brother να τιμωρήσει τον παίκτη καθώς όπως έχει τονίσει πολλές φορές η σωματική και λεκτική βία είναι κάτι που δεν χωρά μέσα στο σπίτι του και δεν το συγχωρεί. Ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά δεν συμφωνεί με αυτή την… light τιμωρία και προτείνει σοβαρή και παραδειγματική τιμωρία του παίκτη.

«Απο ποτε επιτρέπεται το Μπουλινγκ, η λεκτική βία, επιθετικοτητα, κ κίνηςεις χειροδικίας στην τηλεοραςη; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές ομως κ παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες!», έγραψε η ίδια και συνέχισε σε άλλο tweet ως εξής: «Ο ρόλος της τηλεόρασης οφείλει να παραμένει σοβαρός κ να καταδικάζει καθε μορφή βιας.Η προβολή ακραίων συμπεριφορών δημιουργεί λανθασμένη εικόνα ενθαρυνοντας τους «τραμπουκους»να συνεχίζουν τις σθλιοτητες σε βαρος άλλων ανθρώπων κ στα θύματα,μεγαλύτερο φοβο,απόγνωση κ σιωπή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΩΣΤΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ACUN;

Comments are closed.