Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Α.Γεωργιάδης: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν χαρίστηκε στην Α.Μέρκελ»

Κοινοποίηση:
mitsotakis-merkel

Γέλιο στους πολίτες προκαλούν τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη «ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε στην Γερμανίδα καγκελάριο, η οποία είπε mea culpa στο μέτρο που μπορούσε, φάνηκε να αναγνωρίζει τα λάθη της».

Η θλιβερή και υποτελής στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη (που αντί να κάνει το καθήκον του και να αποδειχθεί αντάξιος της θέσης του, προτίμησε να κάνει το «καλό παιδί») δηλαδή, κατά τον υπουργό Ανάπτυξης ερμηνεύθηκε ως «δεν χαρίστηκε»…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός που την χαρακτήρισε «φίλη» και την ευχαρίστησε για τις… υπηρεσίες της στην Ελλάδα (δηλαδή για τα φοβερά πλήγματα που κατάφερε εναντίον του λαού και του έθνους με την εκδικητική πολιτική της Γερμανίας) και δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε λέξη για το αναγκαστικό δάνειο που μας οφείλει η Γερμανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Stuttgarter Zeitung Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
    Η Μέρκελ αποχαιρετά τήν Ελλάδα.
    Η σύγκρουση μέ τήν Τουρκία καί ή ευρωπαική προσφυγική πολιτική είναι τά θέματα πού συζήτησε ή αποχωρούσα καγκελάριος Μέρκελ μέ τήν Ελληνική κυβέρνηση.
    Η Μέρκελ ανέφερε τήν αναγκαία συνεργασία μέ τήν Τουρκία.Βλέπω, δήλωσε τήν κατάπληξη καί τό σόκ όταν ερωτήθη γιά τήν πολιτική τής Γερμανίας πρός τήν Τουρκία.
    Handelsblatt
    Τό τέλος μίας δύσκολης σχέσης
    Οί Ελληνες δέν πρόκειται νά χύσουν ούτε ένα δάκρυ γιά τήν Μερκελ
    Ο διάλογος μέ τήν Τουρκία είναι αναγκαίος.Βλέπω τό σόκ απάντησε ή Μέρκελ γιά τήν πολιτική τής Γερμανίας απέναντι στήν Τουρκία.Τά πολλά προβλήματα πού έχει ή Ελλάδα μέ τήν Τουρκία τά έχει καί ή ΕΕ μέ τήν Τουρκία,όμως ό διάλογος είναι αναγκαίος.
    Ο Ελληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι επίσης υπέρ τού διαλόγου μέ τήν Τουρκία,αλλά ή υπομονή έχει όρια οταν ή Τουρκία παραβιάζει σύνορα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.