ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Μας δίνουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια του Σταϊκούρα της ΝΔ!” (φωτο)

Κοινοποίηση:
σταικουρας 2

“Καλησπέρα σας λέγομαι Λαμπρόπουλος Ευάγγελος είμαι κάτοικος Λαμίας θέλω να σας κάνω μια σοβαρή καταγγελία

σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι σε όλες τις πολυκατοικίες της Λαμίας και φυσικά και στην δική μου βρέθηκαν πάνω απο 50 συμπληρωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ με συμπληρωμένο σταυρό στο όνομα του βουλευτή Σταικούρα της ΝΔ.
Κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα Λαμίας και συγκεκριμένα αστυνομικό μου είπε ότι όλα είναι νόμιμα δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και μου κλείσαν γρήγορα το τηλέφωνο.Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για αυτό;Εγώ γνωρίζω ότι είναι αντισυνταγματικό να μοιράζονται φυλλάδια 1 μήνα πριν τις εκλογές και απαγορεύεται.
Παρακαλώ να κοινοποιηθεί παντού το γεγονός και να γίνουν οι ανάλογες νομικές κινήσεις από όλους μας ώστε να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη δικαιοσύνη.Ευχαριστώ.”

σταικουρας1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μη χειρότερα Παναγία μου καλά τώρα το είδατε αυτό εσείς;Αυτό γίνεται αιώνια στην Ελλάδα.

  2. Κρίμα που δεν σου έστειλαν/έδωσαν ψηφοδέλτια του κόμματος που ψηφίζεις.Παντα έτσι γινόταν βρε τσοπάνη και δεν είναι παράνομο .Που ζούμε στην Αλβανία που συνέλαβαν δήθεν για τα ψηφοδέλτια και χρηματισμό ψηφοφόρων ;Αλήθεια μήπως σε πληρώσανε κιόλας ;

  3. χα χα χα τωρα μαθατε οτι αυτα ειναι συνηθισμενα?

  4. Αυτά γίνονται από την εποχή του Μαυρογιαλουρου τωρα σας χαλασε;;;;

  5. Δεν ξέρεις ότι άμα έχεις τον μπάρμπα … και οι αποφάσεις και η δικαιοσύνη είναι όπως τα θέλει εκείνος;
    Πιστεύεις ακόμα στην δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο;
    Αφού και οι άνθρωποι που την υπηρετούν με μέσον κάνουν τα πάντα για σκέψου λίγο …

  6. Ο/Η Πολύ "σοβαρή" καταγγελία (!!!) ... Γελάνε και οι ρέγγες (!!!) ... λέει:

    ΄Ασε μας άνθρωπέ μου, που πρώτη φορά είδες σταυρωμένα ψηφοδέλτια σε εισόδους και γραμματοκιβώτια κατοικιών και καταστημάτων … Πού ζεις εσύ ;;; Τουλάχιστον εγώ, από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου, θυμάμαι να συμβαίνει αυτό επί δεκαετίες … Φυσικά και δεν είναι παράνομο, όπως και δεν είναι εξαναγκαστικό να ψηφίσεις ό,τι σου υποδεικνύουν … Μυαλό κουκούτσι ρεεεεεε ;;;

  7. Παραβίαση του ΠΚ 164 & 165, τα ψηφοδέλτια μπορεί να μην είναι έγκυρα.

  8. …το νου σας! Μην επανεκλέξετε αυτόν τον τιποτένιο!

  9. Σιγά που θα τα βάλει η αστυνομία με τους πολιτικούς.

  10. Ε, ρε, πούστη μου, ακόμα στο ενήντα ζουν αυτοί.

  11. Μην τα πετάτε και ρυπαίνετε το περιβάλλον με ψηφοδέλτια της ΝΔ.
    Μαζέψτε τα και κάντε τα σημειωματάρια για τα καθημερινά ψώνια, μόνο γι αυτό κάνουν.

  12. οσον αφορα για τη μεγαλη απατη οπου τα ζητηματα των κυβερνώντων ειναι να καθαρισουν “το ονομα τους εναντι των ανυποπτων πολιτων βασικων μαρτυρων του επικεντρου μια υποθεση τεραστιουζητηματος αλλα και φθορας εφ ολης της υλης δειχνει τα εδρανα οπου επιτειδια και ανικανα σε μεγιστο βαθμο αυτη τη φορα να αφηνονται στις παραβιασεις πολιτικοοικονομικων συμφεροντων θετοντας ακρα εγκληματικες υποθεσεις οπου θυματα ειναι βασικοι μαρτυρες του επικεντρου οπου εχουν υποστει υποκλοπες οπως εμεις να συγκαληφθουν οι υπολογοι με παραπλευρους τροπους ωστε να διατηρηθει η βουλευτικη θεση τους αλλα και να φυγαδευτει το βουλευτικο ασυλο τους….τετοια κτηνοι μονο στην ελλαδα υπαρχουν ωστε να αφεθει ο κοσμος στα χερια αυτων των εγκληματιων ητη λαικος εφησυχασμος….

  13. ειναι απλο το θεμα οταν σας δινουν ψηφοδελτιο ετοιμο η σωστη απαντηση σας θα ειναι (εχουμε χαρτι υγειας στο σπιτι μας)

  14. Aυτο γινετε εδω και χρονια , εσυ τωρα το πηρες χαμπαρι ? Απο ολους σχεδον τους κατα καιρο υποψηφιους . Εσυ ή καποιος αλλος επηρεαζετε απο αυτο ? Κοροιδευομαστε ή λεμε για να εχουμε να λεμε κατι .

  15. Να τα πετάξετε αν δε τα θέλετε…δεν είναι υποχρεωτικό να τα χρησιμοποιήσετε…αυτό γινόταν ανέκαθεν…σιγά μη σας βάλανε και το πιστόλι στον κρόταφο να ψηφίσετε ΝΔ…η τον συγκεκριμένο υποψήφιο….

  16. oι μλκες της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ ζουν ακόμα στη δεκαετία του 1990 ! λολ τι ψηφίσατε ρε, το 2019 ;

Comments are closed.