Μας γλεντάνε και οι Αλβανοί! Και φυσικά… Διάβημα της Ελλάδας στην Αλβανία για την έκθεση στο Αλβανικό Προεδρικό Μέγαρο για την «γενοκτονία των Τσάμηδων»

Κοινοποίηση:
ΥΠΕΞ

Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα πραγματοποίησε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας και ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από το γραφείο του Αλβανού Προέδρου Ilir Meta, σχετικά με έκθεση φωτογραφιών και χαρτών με αντικείμενο την «γενοκτονία των τσάμηδων» και την «κατοχή Αλβανικών εδαφών από την Ελλάδα».

Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην εξωτερική περίφραξη του Αλβανικού προεδρικού μεγάρου, συνοδεύονται από κατηγορίες εναντίον της χώρας μας σχετικά με την «γενοκτονία των τσάμηδων», καθώς και από χάρτες που εμφανίζουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας ως «κατεχόμενα Αλβανικά εδάφη».

Σημειώνεται ότι ο Αλβανός Πρόεδρος Ilir Meta ξεναγήθηκε στην εν λόγω έκθεση από τους διοργανωτές.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που βρίσκεται μακριά η Μαδαγασκάρη αλλιώς θα ζητούσαν και αυτοί μερίδιο από Ελλαδιστάν……..

  2. Που καταντησε η Ελλαδα, να προκαλουν μεχρι και οι Αλβανοι. Καταντια. Η Ελλαδα θα επρεπε να πει Βορειος Ηπειρος οπως Κοσοβο. Δεν δεχεται τιποτα λιγοτερο.

  3. Έπρεπε να κάνει διάβημα το ΥΠΕΞ για να πάρετε χαμπάρι τις ανιστόρητες βλακείες των αλβανών που διακινούν εδώ και δεκαετίες; Από το 1995 προπαγανδίζουν και σφετερίζονται όχι μόνο την Ήπειρο και την Μακεδονία αλλά έχουν φτάσει μέχρι και την Σπάρτη, τους Μυκηναίους και τους Πελασγούς! Οι Παπούλιας και Σαμαράς είναι αυτοί που ευθύνονται για το άνοιγμα των συνόρων…

  4. βλακες δενδια κ κουλη …
    ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Comments are closed.