Μας “γέμισαν” οι τουρίστες! 60 τα νέα κρούσματα, τα 40 από τους τουρίστες

Κοινοποίηση:
aerodromio_elvenizelos

Στον Προμαχώνα μόνο σήμερα βρέθηκαν 29 θετικά δείγματα κορωνοϊού, από τα 40 συνολικά που ανιχθεύθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας μας. Συνολικά όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα άγγιξαν τα 60.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Ιουλίου 2020 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 60, εκ των οποίων τα 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3732 (ημερήσια μεταβολή +1.6%), εκ των οποίων 54.5% άνδρες. Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 193 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 9 (66.7% άνδρες).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. τέτοια γυφτικα σκεπάρνια ειναι οι σημερινοι έλληνες.
    Τους παιρνουνε τα σπιτια, τις περιουσιες, την ελευθερια και χαβουν και μια χαρα τα…παραμυθια της χαλιμάς…μια φορα κι εναν καιρο λοιπον ήταν ο ….κοβιντο-ρεβυθούλης …..
    Καμενο χαρτι η ελλαδα πλεον….οποιοι λαοι τετοιοι ηγετες

  2. Οι βουλγαροι κι οι ρουμανοι έχουν τα κρουσματα κορωνιού στο προμαχώνα αλλά οι κούλιδες της νεαςδούλας τους σερβους απαγορευσαν να εισερχονται… λογική πάιατ κατ΄ευθείαν απο πρεσβεία δλδ

Comments are closed.