Μας αφαίμαξε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Μέρκελ – Με ρυθμό ρεκόρ 8,2% αναπτύχθηκε η γερμανική οικονομία το Γ’ τρίμηνο

Κοινοποίηση:
μερκελ

Η γερμανική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό-ρεκόρ 8,2% το τρίτο τρίμηνο καθώς η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία ανέκαμψε εν μέρει από τη χειρότερη ύφεση που έχει καταγράψει ποτέ εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Το άλμα στο ΑΕΠ της χώρας από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο ήταν το μεγαλύτερο από τότε που η στατιστική υπηρεσία άρχισε να συλλέγει τριμηνιαία στοιχεία για την ανάπτυξη το 1970 και ισχυρότερο από την αύξηση κατά 7,3% που προέβλεψαν οικονομολόγοι σε έρευνα του Reuters.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δωσε πονο Ανγκελα και ασ΄τους να σκουζουν. Προς ελληνοραγιαδες:αφου σας ενοχλει που ξενες κυβερνησεις κοιταζουνε το συμφερον των πολιτων ΤΟΥΣ ,ας βγαζατε και εσεις πατριωτικες κυβερνησεις να εξυπηρετουν τα συμφεροντα ΣΑΣ,μεχρι τοτε ομως-οπως εχουμε ηδη πει- ετοιμαστε σβερκο…καλο χειμωνα να΄χετε

  2. Τό Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Ερευνας (Ifo-Institut) είχε προβλέψει τό περασμένο καλοκαίρι μείωση τής γερμανικής οικονομίας 6,7%.Σήμερα η μείωση είναι λιγώτερη 5,4% λόγω τού κορωνιού καί τού λοκντάουν.
    Γιάννης Λάκων

  3. αποδίδει ο οικονομικός εθνικισμός. Τουρισμός μόνο εντός των συνόρων, προτιμάτε τα γερμανικά προϊόντα και πωλήσεις όπλων στην τουρκία να τα στέλνει στη Λιβύη παρά το εμπάργκο της ΕΕ και του ΟΗΕ. Τους εθαύμαζε και τους εμιμήτω ο εθνάρχης Μεταξάς κατά τον μεσοπόλεμο και φτάσαμε να κερδίσουμε στο πεδίο της μάχης τους ιταλούς και σχεδόν τους ίδιους τους γερμανούς, αν δεν τους άνοιγαν την πλαίνή πόρτα τα ‘αδέρφια’ μας οι σέρβοι. Εμείς τι κάνουμε; Απαγορεύουμε το made in Greece στα προίόντα μας, εισάγουμε μέχρι και ψάρια πελαγίσια από την τουρκία γιατί δεν επιτρέπει η ΕΕ στους δικούς μας ψαράδες να τα ψαρέψουν, μην αδειάσει η θάλασσα και ξεπουλάμε τις ελληνικές ΔΕΚΟ σε ξένους με δανειοδότηση των ελληνικών τραπεζών!!!!!!! Κράζεις, θαυμάζεις..

  4. Την κυρία αυτή σε λίγα χρόνια θα την αναφέρουν τα βιβλία ως τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡ. Είναι υπεύθυνη για την φτώχεια την πείνα και την υπανάπτυξη στα αδύναμα Ευρωπαϊκά κράτη. Στηρίζει τρομοκράτες σε βάρος μελών της ΕΕ.Η Γερμανία μιά ζωή έμαθε να κλέβει τα άλλα κράτη και να τους πίνει το αίμα. Ειδικά την Ελλάδα την έχει ξεζουμίσει γιατί δεν την χωνεύει για την ζημιά που της έκανε στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.

Comments are closed.