Μας έχουν μέσα φυλακισμένους αλλά… Τέλη κυκλοφορίας 2021: Μέχρι λήγει η προθεσμία – Έρχονται πρόστιμα που θα γονατίσουν τους πολίτες!

Κοινοποίηση:
Τέλη Κυκλοφορίας

Μπορεί να πήραν παράταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όμως σε λίγες ημέρες εκπνέει, και μαζί της θα καταφτάσουν και ένα σωρό πρόστιμα-«φωτιά»!

Μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους. Μάλιστα, την ίδια ημέρα, λήγει και η προθεσμία για όσους επιθυμούν να θέσουν οι φορολογούμενοι τα οχήματα τους σε ακινησία, και να καταθέσουν τις πινακίδες τους.

Έρχονται «τσουχτερές» λυπητερές

Τι γίνεται αν τα τέλη δεν πληρωθούν έγκαιρα; Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα κληθούν να πληρώσουν «τσουχτερά» πρόστιμα. Οι κάτοχοι οχημάτων που θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά σε ειδική πλατφόρμα αίτηση ακινησίας του ΙΧ τους, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με το όνομα, myCAR.

Αλλιώς; Τα τέλη κυκλοφορίας αυτομάτως διπλασιάζονται! Το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, μη καταβολής ή μειωμένης καταβολής τελών κυκλοφορίας, ισούται με το ποσό των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

Τέλη κυκλοφορίας: Πώς μπορούν οι πολίτες να τα πληρώσουν
Ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας ΑΑΔΕ
Σκανάρουν, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό μέσω της κινητής τραπεζικής (mobile banking)
Με web banking, όπου η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κωδικού RF
Με την καταβολή του ποσού σε υποκαταστήματα τραπεζών και Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σαν νέους στο Στράτο μας αντιμετωπίζουν τα τεμπελοσκυλα της Βουλής

  2. ερχονται τα σαβανα σας προδοτες ανθελληνες ρουφιανοι πολιτικοι του κωλου.νυχτα θα φυγετε ολοι κ το ξερετε.γ@μω τα σπιτια σας που σας βγαλανε.

  3. Σπέρνεις τρόμο έτσι μακελειό; Διατυμπανίζεις στα ζώα να πάνε να πληρώσουν τα τέλη στους δυνάστες, ειδάλλως μαστίγιο!! Καλό φερέφωνο και εσείς!! Το ξέρω δεν θα δημοσιευθεί όπως και άλλα στο παρελθόν !!

  4. Πληρώνετε τώρα όλοι για να βγουν οι μισθοί των Δημοσίων υπαλλήλων που κάθονται σπίτι τους 1 χρόνο τώρα και παίρνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μισθό. Καραντίνα φορέβερ ρε!

  5. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ; ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΩ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;
    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ!
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ!
    ΜΑ ΛΑ ΚΑΣ ΛΑ ΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕ ΝΝΟ ΦΑ ΣΚΙΑ ΤΟΥ!

  6. Εδω στην αυστρια γραφουν για τον μητσοτακη πως δεν ηταν απαραίτητα αυτα τα εξαντλητικά μετρα που υπέστη ο κοσμος. Απλα τα εφάρμοσε για να δείξει στους ευρωπαιους οτι ειναι πολυ αποτελεσματικός σε σχεση με αλλες χωρες

  7. Και αν τα θεσουμε σε ακινησια και αφαιρεση πινακιδων,οταν θελησουμε να ξανακυκλοφορησουν,πληρωνουμε διπλα τα τελη η το κανονικο ποσο? Ντροπη τους μας εχουν απο τον νοεμβριο σε αναστολη εργασιας με 534 ευρω και εχουν την απαιτηση να ειμαστε ενταξει στις υποχρεωσεις μας….αληταραδες ντροπη μας εξαθλιωσατε,εχετε δωσει ψιχουλα στον εργαζομενο,δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε ξεφτυλες….

Comments are closed.