Μας “έφτυσε” ο Πούτιν! Δεν θα παραστεί στην παρέλαση – φιέστα που προγραμματίζουν για την 25η Μαρτίου

Κοινοποίηση:
Vladimir Putin

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν θα παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που φέτος συμπίπτει με τα 200 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης του 1821.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να επισκεφτεί την Αθήνα στις 25 Μαρτίου.

Όπως είναι γνωστό, η Αθήνα έχει προσκαλέσει ηγέτες των χωρών που τότε βοήθησαν την Ελλάδα. Σχετικές προσκλήσεις έχουν αποσταλεί στους Προέδρους της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και στον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δε φώναζαν καλύτερα τον ερντογάν; Λιγοτερο φιλότουρκος θα ήταν απο τον πούτιν
    Καλύτερα που δεν έρχεται το φιλότουρκο γυφτάκι, να παει να φιλήσει τον κώλο του ερντο

  2. Νομιζει ο Κουλης οτι με το ιδιο θρασος που αντιμετωπιζει την Εκκλησια του Χριστου
    να την κλειδαμπαρωνει ,να νομοθετει αντοιχριστους νομους προκαλωντας τον Θεο
    και χρεισιμοποιοντας την Εκκλησιαστικη ηγεσια για να εκτελει τα αντιχριστα σχεδια του
    και πολιτκεςσκοπιμοτητες αναγνωριζοντας τους σχισματικους της Ουκρανιας αντι του Ονουφριου .
    Η πολιτικη σε συνεργασια με την θρησκευτικη ηγεσια πληγωσαν με τα βελη τους τον Πουτιν
    σε υψιστο βαθμο .
    Και τορα ο Μητσοτακης αντι να βαλει κοσκινο απευθινει προσκληση στον Πουτιν να τιμησει την επανασταση του 1821 ,την οποια οι Ρωσοι στηριξαν στο μεγιστο.
    Μετα απο τοση αχαριστια ειναι ποτε δυνατον ο Πουτιν να τιμησει την Ελλαδα
    η περιφρονηση του απευθυνεται στην πολιτικη και Εκκλησιαστικη ηγεσια της Ελλαδος,
    που ειναι σκαρτοι και δυο.

  3. Καμμία θέση δεν έχει στην Ελλάδα ο φιλότουρκος πουτιν. Να παει να φιλήσει τον κώλο του ερντο. Μόνο προδότες είναι οσοι θαυμάζουν τέτοιο τουρκόσπορο

    1. Προδοτης είσαι εσυ ρε αδέσποτο του σορος κ της μερκελ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ντπ

      1. Σιγα ρε ναζιστάκο γιαλαντζι που έμαθες 5 λέξεις σωρος γκειτς, και τις περιφέρεις απο δω και απο κει σα ζητιάνος. Ο ρώσος είναι τουρκόφιλος και εχθρος της Ελλάδας. Αμα δε σου αρέσει η αλήθεια, παρε το ΕΛ-κυθρό σου και δρόμο για τουρκία, βρωμοπήθικα φιλότουρκα προδότη.

  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ)ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΕΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ,ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ”ΒΑΡΥ”ΤΙΜΗΜΑ… .ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ(ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ,,,)ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ (ΚΥΡΙΩΣ)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ…

  5. ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥΣ IQ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Η ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΤ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΟΥΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?
    E ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΕΧΕΙ ΙQ ΚΟΤΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΟΛΟΙ. ΠΟΣΟΙ? ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΑ 300 ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΤΗΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΞΥΠΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

  6. Δε θα ρθει ο Πούτιν με τις κοσμοσφαίρες του να μας δώσει την Μπόλιν; Αποκλείεται, κάτι τηλεβιβλιοπώλες που πουλούσαν βιβλία με το κιλό σε λαδόκολλα μου είχαν πει άλλα, αποκλείεται να έκαναν λάθος, τέρμα αξιόπιστοι.

  7. Ρε , Ρώσους/Ρωσοπόντιους έχει τύχει να γνωρίσετε εδώ στην Ελλάδα? Μιλάμε για μεθύστακες , ζώα δίποδα που βρίζουν την Ελλάδα απ’το πρωί μέχρι το βράδυ.

  8. Στ’αρχ…μας…Φάτε το σανό που σας πουλούσε για ελληνορωσική φιλία και π@π@ρι@

  9. Αφού ξέρουν πως αν έλθουν θα τους τα πρήξουμε ζητώντας τους να καθαρίσουν για μας. Τώρα αν τους αγοράζατε κανένα τόμα μπορεί να έστελναν την ξανθιά την ψιλή την ντερμπεντέρισα. Τσάμπα δουλειές οι σύμμαχοι δεν κάνουν εξαιρούνται οι ραγιάδες.

Comments are closed.