Μαρτυρία – φωτιά για το φονικό στα Γλυκά Νερά: «Την μοιραία νύχτα δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ. Από το άγχος τους μπλόκαραν το μηχάνημα»

Κοινοποίηση:
σδδφδφ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το anikolouli.gr, μία σοβαρή μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα που κάλεσε στο «Τούνελ» ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σ’ ένα ATM.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Θα πρέπει να καθαρίσει η χώρα απο τα μιάσματα αυτά. Φωτιά στα τσαντίρια, και κρέμασμα στους δολοφόνους.

    Να δούμε ποιος θα κρατήσει την οργή του κόσμου, ποιος “αριστερος” θα προσπαθήσει να σταματήσει το κάψιμο και την εκδίκηση

  2. Αν ειναι γυφτοι…δε θα μεινει τσαντιρι για τσαντιρι.

  3. Σιγουρα ειναι σκατόγυφτοι.

    Ακομα και οι Γεωργιανοι/ Ρουμανοι/ Ρωσοποντιοι, δυσκολα θα καναν τετοιο εγκλημα.

  4. Σιγά μην έκαναν ληστεία μετά φόνου και πήγαν να καταθέσουν τα λεφτά στο ΑΤΜ.Δεν το πιστεύω με τίποτα.

  5. Η Αγγελική είναι διαβόλου κάλτσα! Από τον1976 σε αυτή την δουλειά ως δημοσιογράφος, έχει επιλύσει πολλές υποθέσεις και πότε δεν πέφτει έξω στις εκτιμήσεις της, όπερ και θα βρει την άκρη κι εδώ.
    Να την έχει ο θεός καλά!

  6. Τι βλακείες είναι αυτές? Οι γύφτοι δεν ξέρουν να διαβάζουν τις ηλεκτρονικές ενδείξεις της οθόνης.ασε που κατάθεση σε ΑΤΜ υπάρχουν πολλοί ( μπαλαμοι) που δεν ξέρουν να κάνουν.

  7. Είναι αληθινή η κατάθεση η αποπροσανατολίζει με τρόπο τις αρχές;;;; Ιδωμεν

  8. ΔΛΔ… ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΥΠΟ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ!!!! ΧΑΧΑΧ

    Υ/Γ/ ΠΟΣΟ ΔΕΛΛΟ ΕΙΣΤΕ……ΡΑΓΙΑΔΟΥΛΗΔΕΣ

  9. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ….Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….???? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ…ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ….!!!!

  10. Και ο πιλότος σύζυγος είπε ότι ο δολοφόνος ήταν μαυριδερός…και υπέρβαρος.

  11. Κατσαρίδες γύφτοι ποιος θα βρεθεί να ανάψει τους φούρνους πάλι.

Comments are closed.