16/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Μαρτυρία για την δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας: «Κρυβόταν και δυστυχώς τη βρήκε»

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Η γειτόνισα της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Σαλαμίνα δηλώνει μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα έμενε στην μητέρα της για μην τη βρει ο σύντροφος της και τη σκοτώσει

Άλλη μία μαρτυρία έρχεται στο φως στης δημοσιότητας μέσα από το Dnews που επιβεβαιώνει ότι η 43χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στην Σαλαμίνα τις τελευταίες ημέρες έμενε στο σπίτι της μητέρας της για να κρυφτεί από τον κακοποιητικό σύντροφό της,ο οποίος καταζητείται.

Η γειτόνισα της 43χρονης Γιωργίας, η οποία διασχίζει καθημερινά το συγκεκριμένο δρόμο μαζί με το παιδί της δηλώνει μεταξύ άλλων ότι η δολοφονημένη γυναίκα έμενε στην μητέρα της για μην τη βρει ο σύντροφος της και τη σκοτώσει. Είχε καταλάβει ότι κινδύνευε η ζωή της μετά την καταγγελία που έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τους ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τον 70χρονο σύντροφό της.

«Έχω τρομοκρατηθεί. Είπαν ότι ήταν έξω από την πόρτα και ακούμπησε την καραμπίνα στο παράθυρο και την πυροβόλησε στην κοιλιά. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα αλλά ήρθε στην μαμά της να μείνει. Κρυβόταν και δυστυχώς τη βρήκε. Φυσικά αν περνούσε κάποιος εκείνη την ώρα και μας έβλεπε θα κινδυνεύαμε και εμείς. Στη γειτονιά μας έχουν ακουστεί πυροβολισμοί κι άλλες φορές και ο κόσμος φοβάται πολύ».

Το πρωί της Τρίτης νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε μια 43χρονη γυναίκα, η οποία είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποιητική συμπεριφορά μόλις τρεις ημέρες πριν, ενώ για το έγκλημα καταζητείται τώρα από την ΕΛΑΣ ένας 70χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 09:30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους πως άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη. Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να είχε καταγγείλει πριν λίγες ημέρες στην αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα σωματικής και λεκτικής κακοποίησης. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρεται να είχε πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμού την 1η Δεκεμβρίου από τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα είχε κακοποιήσει και τον 15χρονο γιο της. Τότε ήταν που εγκατέλειψε την οικεία στην οποία συγκατοικούσαν.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ο φερόμενος δράστης έφτασε σήμερα έξω από το σπίτι της μητέρας της 43χρονης στα Αμπελάκια – όπου το θύμα είχε βρει καταφύγιο – και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έπειτα από σύντομο διαπληκτισμό την πυροβόλησε έξω από την πόρτα του σπιτιού και συγκεκριμένα από το κομμάτι της πόρτας που είχε τζάμι.

Σημειώνεται πως αν και στο κινητό της τηλέφωνο οι αστυνομικοί μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη είχαν τοποθετήσει panic button, όπως προκύπτει – σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης – δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. 43χρονη με 70χρονο; Αναρωτιέμαι τί θα της λέει ο Εωσφόρος..

Comments are closed.