Μαρτυρία για τα Rapid Test!!! Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-141

Δείτε τον ισχυρισμό που κυκλοφορεί:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. βρε κοπελιά έλεος δεν έχεις καταλάβει οτι μας κοροιδεύουν τόσο καιρό τι σε φαίνεται περίεργο ?

  2. Α μπράβο ρε παιδιά!! Πείτε τα. Τι rapid και self και δεν ξέρω τι; Πόσες φορές θα το πούμε; Όλα είναι μουφαααα!!!! Ξυπνηστεεεεεεε!!!! Γιατί αλλιώς θα μας πιάσουν στον υπνο και θα μας το χώσουν με το ζόρι το μπόλι. Α ξέχασα είναι και οι ασυμπτωματικοί. Χαχαχα βρε ξυπνήστε επιτέλους!!! Υπάρχει αρρώστια ασυμπτωματικη; Μα από τα συμπτώματα καταλαβαίνουμε ότι κατι δεν πάει καλά και τρέχουμε στον γιατρό. Αλλιώς θα πέφταμε όλοι. Κάτω σαν τα κοτόπουλα. Ακόμα και τα λαμόγια που μας κυβερνούν έχουν συμπτώματα. Βλέπεις ότι κάτι δεν παει καλά.

  3. Αν έχεις κόβιντ κάνει πυρετό κατ’ ευθείαν
    Εκτός κι αν έχει μηδέν ρεζους αρνητικό

  4. Είναι απλό ψέκια. Έχει πάρει μικρό ιικό φορτίο στον οργανισμό της γιαυτό είναι σε μία αδιευκρίνιστη κατάσταση. Ή θα εξαφανιστεί αυτό το φορτίο σιγά σιγά από το ανοσοποιητικό της ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται και θα νοσήσει. Τα πάντα εξηγούνται επιστημονικώς και όχι δια μέσω των παπάδων.

  5. Η ιατρική που γνωρίζαμε όλοι μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν υπάρχει πάθηση χωρίς συμπτώματα, δεν υπάρχει πανδημία χωρίς μαζικά σοβαρά κρούσματα!!!!! Δεν νοείται κρούσμα χωρίς σοβαρά και σαφή συμπτώματα που χαρακτηρίζουν μια νόσο και για επιβεβαίωση αυτού χρειάζεται μια αξιόλογη και αξιόπιστη εξέταση όσο το δυνατόν πιό ειδική γι’ αυτήν(να αγγίζει το 100% στην ειδικότητα)!!!!! Ο ιός δεν έχει απομονωθεί από κανένα επιστήμονα, επομένως είναι απορίας άξιον πως ισχυρίζονται ότι έφτιαξαν εμβόλια γι αυτόν και αξιόπιστα τεστ!!!!!! Καθημερινά παρουσιάζουν χιλιάδες…κρούσματα, χωρίς να δίδουν άλλα στοιχεία, ας μας πουν πόσα από αυτά είναι απλώς θετικά τεστ, δηλαδή αυτό δεν δίνει την πραγματική εικόνα!!!! Τα εμβόλια διαιωνίζουν την πανδημία, θυμηθείτε ότι η σοβαρή πανδημία του 1918 πέρασε σε 2 χρόνια χωρίς εμβόλια…και τηλε-λοιμωξιολόγους!!!!!!!

  6. Ρε κοπελα μου,εισαι στ’αληθεια τοσο χαζη;
    Δεν εχεις κανενα συμπτωμα και παρολ’αυτα εχεις χαψει το παραμυθι;
    Δεν υπαρχει αρρωστια χωρις συμπτωματα,εισαι υγιης σταματα να αναπαραγεις το παραμυθι της χουντας.

  7. Μάς ΄΄ΚΟΥΦΑΝΕΣ΄΄ καλή μου.Τελικά είναι ΄΄παραμύθια΄΄ ? Να προσέχεις το αγγελούδι σου και τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

  8. Τα έχουμε ξαναπεί… τσακίζουμε τους ΝΔουλες σε κάθε γειτονιά.

  9. τον εχεις καψει τον εγκεφαλο σου κοπελια εισαι γραναζι της κατοχικης κυβερνησης παρολα αυτα ευχομε να εισαι καλα μαζι με την κορουλα σου

  10. “άσε μας ρε μαμά” !! ούτε ράπιντ ούτε τίποτα!! όλα είναι μούφα!! όλα γίνονται για να μας ελέγχουν

Comments are closed.