Μαρτυρία ΣΟΚ από επιβάτη των Κυπριακών αερογραμμών με τεστ για τον κορωνοϊό – HXHTIKO

Κοινοποίηση:
1

Μαρτυρία ΣΟΚ από επιβάτη των Κυπριακών αερογραμμών.

Μητέρα ήρθε αντιμέτωπη με την πλήρη εγκληματικότητα του κρατικού μηχανισμού.
Τα αμφιβόλου ποιότητας τεστ κορωναϊού, που μπορεί να σε οδηγήσουν στην απόγνωση !

Συγκλονιστική μαρτυρία κυρίας, για την ταλαιπωρία που υπέστη και συνεχίζει να υπάρχει στην οικογένειά της, λόγω όλης αυτής της δήθεν οργάνωσης του κρατικού μηχανισμού, που υποτίθεται νοιάζεται για την υγεία μας !

πηγή:sfagi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μπα την ταξιδιωτισσα παριστάνει τωρα;Την προηγούμενη φορά παριστανε τη νοσηλευτρια που κανει αποκαλυψεις στον ιδιο ερασιτεχνη δημοσιογραφο-σουβλακοποιο κο Μυρικογκο.

  2. Εσείς εκεί στο Μακελειό δεν σας άρεσε γι’αυτά που έλεγα τις κοπελας και μου το κοψατε γιατί έλεγα την αλήθεια.
    Κάνεις τεστ και μένεις καραντίνα 14 μέρες πάει και τελείωσε
    .Εσάς με όλα αυτά που έγραφα τι δεν σας έκατσε στο μάτι ότι και σε μένα το ίδιο έκαναν 14 και μεσα;

  3. Αν νοιάζονταν θα είχανε κλείσει όλα τα σύνορα από το Μάρτιο…Οι ξεφτιλες που λέγονται πολιτικοί… Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα..

  4. Κράτος πρόνοιας σημαίνει οτι σε περίπτωση που σε βάλει σε καραντίνα , θα φροντισει για τη διατροφή , τη ψυχολογική υποστήριξη και ο,τι άλλο χρειαστείς . Όχι να απειλεί με πρόστιμα αν φοράς ή δε φοράς μάσκα ως μπαμπούλας. Μπράβο στη κοπέλα που τους ξεβράκωσε κυριολεκτικά και τα είπε έξω απ τα δόντια , στο δημοσιογράφο και φυσικά στο μακελειό. Τα ‘συντρόφια’ αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί επαναστάτες, μα κανένας απ αυτους δεν αμφισβήτησε τα παραμύθια που μας λένε για τον αριθμό των κρουσμάτων? Μα κανένας δεν αναρωτήθηκε πως γινεται να εχεις 250 νεκρούς σε 6 μήνες και θεωρείτε πανδημία. Που είναι όλες αυτές οι πορείες κατα χιλιάδες στους δρόμους όπως το καιρό των μνημονίων να διαμαρτυρηθούν αυτοί που είναι δήθεν με το λαό? Είμαστε μόνοι μας όπως είπε και η ίδια πολύ σωστα!

  5. Ρε παιδιά! Επειδή εργάζομαι σε αεροπορική εταιρία. Ξέρω ότι δε γίνεται να μην το ξέρει η αεροπορική…που πήρε τηλ η κοπέλα τη Cyprus Airways. Γτ είπε οτι την πήραν τηλ απ το Υπουργείο πρώτα και τι ρώτησαν σε υι θέση καθότανε κτλ. Ε αυτή τη πληροφορία από που τη βρήκανε? ΛΟΓΙΚΆ, θα έπρεπε να ρωτήσουν απ την εταιρία πρώτα τον φάκελο της πτήσης, Ποιος καθόταν που κτλ και Μετα να ενημερώσουν τον κόσμο. Πως γίνεται η εταιρία να μην ήξερε ΚΑΝ ότι εχει κρούσμα?

  6. ποια ”χαρτια”…ΕΝΑ χαρτι συμπληρωνετε…ΕΝΑ…που τα ειδες μωρη τα ΠΟΛΛΑ

    Πηγες χωρίς να μαθεις αποτελεσμα σε ΕΥΠΑΘΗ ΟΜΑΔΑ…Και αμα ησουν ΘΕΤΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ

  7. βγαζει ματια ο δημοσιογραφος οτι μολις ραντιστηκε
    Αληθεια ρε λεβεντες μας λεγατε το εμβολιο θα κονομησει ο μπιλ….
    Τελικα ουτε του μπιλ βλεπω να βγαινει αμεσα αλλο θα βγει και ασε που θα χει κοστος… 3 ευρω,,,,
    Συνεχιστε το ραντισμα σας

    1. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ. Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

      1. Το λιγότερο 5-6 χρόνια,ένα εύλογο διάστημα είναι τα 10 έτη, ίσως όμως και πολύ παραπάνω. Και από όσα ξέρουμε,για κορονοιούς δεν υπάρχει ποτέ 100% αποτελεσματικό εμβόλιο. Πως το έχουν έτοιμο αύριο; Ο νοών νοείτω…θα περάσουμε καλά. Αλήθεια τόση αγάπη τόση λατρεία από τον who,τους πολιτικούς,τους γιατρούς…Τόσα χρονια δεν κατάφεραν να κάνουν ένα εμβόλιο η ένα τσίπάκι έστω για τους ανεγκέφαλους;Κάτι βρωμάει…Κρίμα σε αυτές τις κότες που λέγονται γιατροί γιατί δεν είναι γιατροί και δεν βγαίνουν να πουν στον κόσμο την αλήθεια. Ειναι τόσο απλό,να βγουν,να γράψουν, να μπούνε μπροστά.

    2. ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΒΟΥΤΗΧΤΗΚΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ,ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΜΠΙΛ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΙΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΘΕΙ Κ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2021,ΦΑΕ ΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ

  8. Τέστ αμφιβόλου ποιότητας; πεπέρι στα χειλάκια. Πώς τολμάς,να αμφισβητείς τα πολυδιαφημισμένα και πολυβραυεμενα τεστς;

Comments are closed.