Μαρκόπουλος: Αν τρέξει λίγο αιματάκι από μπαχαλάκια μην πούμε πω πω το παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
markopoulos

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε ο πρόσφατα εκλεχθείς για πρώτη φορά ως βουλευτής, δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος. Αφορμή η δήλωσή του σε πάνελ με κεντρικό θέμα συζήτησης τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την αστυνόμευση και την ασφάλεια.

Την ώρα που η κατάσταση στα Εξάρχεια μοιάζει με δυναμίτη έτοιμο να εκραγεί μετά τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων και τα επεισόδια πέριξ της πλατείας, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος έρχεται να ρίξει περαιτέρω λάδι στη φωτιά.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το δόγμα “νόμος και τάξη” δια των επεμβάσεων των ΜΑΤ στην περιοχή και μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής σχολίασε με τόνο ειρωνικό: “Όχι όμως και αμέσως μόλις λίγο αιματάκι τρέξει από κάποιον μπαχαλάκια αμέσως όλα τα μέσα ενημέρωσης πωπω το παιδί. Γιατί και οι αστυνομικοί… Έτσι;”.

Μάλιστα η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος σε αυστηρό τόνο διαφώνησε λέγοντας “καθόλου αιματάκι να μην τρέξει από κανέναν”.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

NATIVE ADVERTISING
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εσυ αναρχικια μπουρλοτιερισα ένα χαστουκακι θα φας και θα μιξοκλαις μετα στα καναλια για την φασιτικη αστυνομικη βια αφου πρωτα στην ΓΑΔΑ θα δωσεις μερικα ονοματάκια ετσι??? ξερεις εσυ ….οι μισοι από εσας χαφιέδες της ασφαλειας εισαστε ,για αυτό σας πανε στα σπιτακια σας με περιπολικο μετα, χαφιεδοτσουρμο και πουτανακια του συστηματως εισαστε ρε!

  2. Καθόλου αιματακι λέει να μην τρέξει. Ίσα μωρή που φοβάσαι εσύ το αιματακι. Αι σταδιαλα σίχαμα.

  3. Ποια ματ και ποια αστυνομια ? ΕΑΤ ΕΣΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥΒΛΑ ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!να σου πω εγω μετα θα ξανα κανουν μαγκιες???

  4. Όταν σου ανοίξουμε το χοντροκέφαλο θα τρέξει ΠΟΛΥ αίμα.

  5. αρχοντας, περκετης, με το αιμα των αλλων… προσωπικη επιλογη του κ. κουλη…

Comments are closed.