Μαρίνα Σάττι: Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν; – Το «Ζάρι» είναι συρτό

Κοινοποίηση:
satti

Την δικιά της απάντηση σχετικά με το τι στυλ τραγουδιού είναι το «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision έδωσε η Μαρίνα Σάττι.

«Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε ‘Γλύκα Γλύκα’ της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός (σ.σ. στο Zari) είναι συρτός», είπε η Μαρίνα Σάττι.

«Οπότε το ρεγκετόν για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό», πρόσθετε, και έβαλε το τραγούδι.

Ολοκληρώνοντας και αφού τραγούδησε για λίγο το «Γλύκα Γλύκα» για να δείξει τον ρυθμό, είπε αστειευόμενη: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;».

Να σημειωθεί ότι με φόρα φαίνεται ότι οδεύει προς την κορυφή των στοιχημάτων το «Ζάρι».

Συγκεκριμένα από χθες μέχρι σήμερα το τραγούδι εκτινάχθηκε από την 10η στην 7η βάζοντας πλώρη για την πεντάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Αντε τσοκαρο! Μαθε να σεβεσαι το ψωμι που τρως και στο πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος!

  2. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΞΕΨΑΡΩΣΕ ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ

  3. Τραγουδι “καρακατσουλιο”! Αχταρμας! Βλαχομπαροκ! Στο μεταξυ, κανεις δεν παρατηρησε οτι εξη φορες ανεμιζει ενα γαλαζιο πανι, που κανεις δεν ξερει τι συμβολιζει; Ρεζιλι, καταντια και ξεφτιλα! Προτιμουσα, την αποχη!

  4. Η Κέλλυ Κελεκίδου …. “μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνης”!! από εκεί αν ξεκινήσεις μετά δε χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω…. σύμφωνα πάντως με τα κριτήρια της γύφτισσας, σε σχέση με τη Κελεκίδου λυπάμαι, αλλά η Θώδη είναι πολύ μεγαλύτερη !

  5. Αφήστε το τραγούδι και το περσινό χάλια μαύρα ήταν και υποθέτω και το επόμενο αλλά αυτή, αυτό το γυφταριό από που και ως που είναι “Έλληνίδα”; Έχουμε Ελληνικά ονόματα/επίθετα με κατάληξη “ι” “ις” ; Δηλαδή αυτή είναι κόρη του…. Σάττις; Ποιος είναι ο Σάττις; από που; Από το κάτω μαχαλά του Ασπρόπυργου στο τέταρτο τεντόσκοινο;

    1. ποιος σου ειπε οτι ειναι ελληνιδα, και γιατι θα πρεπει να ειναι ελληνιδα? εκπροσωπος της χωρας μας ειναι

  6. Από τα σχόλια σας καταλαβαίνετε πως όλοι σας είστε για την τσαπού.

    1. ετσι ειναι ολοι οι χουντικοι, γνωστο

  7. Όσο ξέρει η Σατι από μουσική, ξέρει και η Τουνη από μαγειρική.

    Αν δεν ήσουν από το Ζεφύρι κάποιας τριτοκοσμικής χώρας και ήσουν Ελληνίδα, το τραγούδι σου (ο Θεός να το πει τραγούδι) θα ήταν απατο ανέκδοτο. Τώρα που δεν είσαι, σε γλύφουν ακόμα και αν προσφερες σκατα με φράουλες.
    Είναι στα πλαίσια του αντινατιβισμου…δεν ξέρεις εσύ… άσε.

    Αντικειμενικά, αυτό που λες, είναι φάρμακο κατά της πολυφαγίας. Πρώτη φορά μου ήρθε εμετός με κάτι που άκουσα. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Τέτοια τραγούδια βγάζει το 2 χρόνο ανοιψουδι μου, με το κιλό. Άλμπουμ ολόκληρα.

  8. Εσυ ουτε πατριδα εχεις ανεμομαζεματα διαολοσκορπισματα

  9. Είχαν και έχουν φαγωθεί να την προωθήσουν αυτή απ’ το 2016… Η πιο κατάλληλη εκπρόσωπος της εγχώριας woke αηδίας … τάχα απ’ το πουθενά μόνη είχε κάνει προβολές τότε με εκείνο το κομμάτι … Φυσικά δισκογραφική εταιρεία κρύβονταν τότε πίσω απ’ την προώθηση της. Και σε όλα μα όλα τα επόμενα βιντεοκλίπ της μια εμμονή να προβάλλει γύφτους και καταυλισμούς .

    1. αφού γύφτισσα είναι!! Κανείς δεν το βλέπει; τι διάολο έχετε στραβωθεί όλοι; δεν ξεχωρίζουμε πλέον;

    1. Εσύ πάλι γιατί γράφεις το χωριό με έψιλον γιώτα;

      1. ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ…

    2. Βρε ουτε μαξιλαρη απο γουρουνοτριχες δεν θαχε στο φτωχο Σουδαν το τσοκαρο οχι χωρειο….χωριο …..χοριουδακη καλα το γραψα για τους γραμματιζουμενους του κωλου εδω μεσα

    1. ΤΗ ΝΑ ΧΕΙ ΜΩΡΕ Η ΣΟΥΔΑΝΗ ΠΟΥΡΘΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑΙ ΨΩΜΑΚΙ…..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ

  10. αυτο το ζομπι δεν ξερει ουτε ποιανης τραγουδι ειναι το γλυκα γλυκα και μου θελει να κανει και μαθηματα.προφανως και δεν μου κανει εντυπωση ,μιλαμε για γιουροβιζιον και τραγουδιστικα υβριδια

Comments are closed.