Μαρίνα Πατούλη εσύ;; Για πρώτη φορά απλά ντυμένη και χωρίς μακιγιάζ, μαγειρεύει στην ολόχρυση…φυσικά..κουζίνα της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

H Mαρίνα Πατούλη μένει σπίτι, για να προστατεύεσει την οικογένειά της αλλά και όλους εμάς από την διασπορά του κορονοϊού! Μένει σπίτι δημιουργικά, περνώντας όμορφα και κάνοντας πράγματα που αγαπά και την γεμίζουν!

Σήμερα η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, μαγείρεψε για την οικογένεια κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Και τι μαγείρεψε; Πεϊνιρλί! Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε στην κουζίνα του σπιτιού της με σπορ ρούχα και χωρίς μακιγιάζ κρατώντας το ταψί με τα υλικά γράφοντας πως «λατρεύει να μαγειρεύει για την οικογένειά της»!

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εμένα πάντως όταν την βλέπω. Στην πρώτη φωτογραφία. Μου θυμίζει την Μαριάννα ντουβλη

  2. Κρίμα τα μποτοξ οοοο ουυυυυυ! Τι έπαθε η βαριομοιρη που θα φορέσει τώρα τα συνολακια; τα εξτε; μπουχου…….

  3. Με τρομαξες ρε συ μη βαζεις ετσι τις φωτογραφιες με τα ζομπι

  4. Την λεγάμενη δεν την πάω, ούτε τον κύριο της κυρίας, αλλά αν μπορούν να έχουν ακριβές κουρτίνες και χαλί στην κουζίνα τους, καθώς και πολύ κομψά ντουλάπια κουζίνας γούστο τους και καπέλο τους.
    Πάντως και γαμώ την καθαριότητα, δεν μαγειρεύουν συχνά εκεί ?
    ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ => ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΑ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    Κατά τα άλλα, παίζουμε όλοι εδώ το παιχνίδι της Πατούλαινας, προβάλλοντας και σχολιάζοντάς την (δωρεάν?) …

  5. τι βρόμα στα ντουλάπια δεν την βλέπετε? Τα χρυσά ντουλάπια τους μαρανανε.

  6. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ Ή ΚΑΚΙΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;;;;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΘΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ….

  7. Ξέχασες το άπλυτο, αχτένιστο και με μπόλικη ψαλίδα απεριποίητο μαλλί!!!!

  8. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…….τι να (πρωτο)σχολιασω τωρα????..
    το τυροξερατό??. την μουμια???…..το αδειο fairy??….τα κενα μπουκαλια λαδιου??…..τα γουστα τους??..τα ρυζογαλα??…το χαλι της Μοιραρακενας???…Την αφηνω στο ελεος σας……

Comments are closed.