Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό χωρίς ρετούς – Αναστάτωσε το Instagram

Κοινοποίηση:
patouli-1

Στην Μύκονο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μαρίνα Πατούλη, καθώς ετοιμάζει το νέο της κατάστημα με ρούχα, το οποίο ήδη μας το έχει δείξει μέσα από αρκετές φωτογραφίες και βίντεο και είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Η Μαρίνα Πατούλη τραβάει καθημερινά όλα τα βλέμματα στο νησί, μιας και οι εμφανίσεις της είναι κυριολεκτικά μια και μια, ενώ η ίδια φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια μιας καθώς έχει αποκτήσει ένα φοβερό μαύρισμα.

Η Μαρίνα Πατούλη, μάλιστα, δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, η οποία είναι χωρίς ίχνος ρετούς.

Το σώμα της είναι εντυπωσιακό και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά αναστάτωσε τα social media!

Η πρώτη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό χωρίς ρετούς

290068334_1124161391534579_1333458312078174534_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Απορώ πως το μακελειό δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες. Τι θέλετε; να μας οδηγήσετε σε αυτοκτονίες;

  2. Απορω πως δημοσιευσε τετοια φωτογραφια Στην κοιλια κρεμονται πατσες και τα ποδια θυμιζουν ποδοσφαιριστη Πρεπει καθε ανθρωπος να δεχεται την ηλικια του και να μην γελοιοποιειται

  3. Άραγε πόσο πότισε το ‘φίλο της’ τον Mr Cosmos για να της κάτσει ενώ έμπαινε στο δωμάτιο ο Σκ@-τούλης…

  4. Το πρόσωπο δεν πολυταιριάζει με το σώμα…Μάλλον μόνο στο σώμα δεν έγινε το ρετούς ενώ η μούρη μάλλον photoshop-αρίστηκε. Έτσι δεν είναι κυρία MARINAPRINCESS;

  5. Τρώνε, πίνουν, κυριεύουν τους πανάκριβους τουριστικούς προορισμούς και χλευάζουν το λαό οι κυβερνώντες, οι τέως και νυν συγγενείς και φυσικά οι γκόμενες, από την άλλη οι αναθέσεις εκ. € βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στον ζόφο του Κούλη που λέγεται δημόσια διοίκηση.

  6. σαν μισοαδειο σακι η γριουλα κρεμονται οι πετσες

  7. Μάλλον ψαχνει για κανα μεσόκοπο πατούλη πάλι….

  8. lolz, μπορεί να μην έχει κάνει photoshop στο σώμα, σίγουρα όμως έχει κάνει στο πρόσωπο…

Comments are closed.