Μαρίνα Πατούλη: «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου»

Κοινοποίηση:
patouli

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο “Χαμογέλα και Πάλι” για τα σχόλια που έχει δεχθεί τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την εποχή που έδειχνε τα “χρυσά” στο σπίτι της.

«Στον χώρο της πολιτικής, που είναι δύσκολος, υπέστην χλευασμό και σεξισμό. Στο θέμα της εμφάνισής μου, σίγουρα μπορεί να ξενίζει κάποιους, αυτούς που μένουν στη επιφάνεια. Και στο τέλος, αυτή είναι η πρόκληση, να μπορέσουμε να πείσουμε μέσα από τον λόγο και τα έργα που θα κάνουμε και που έχουμε κάνει. σε μία συντηρητική ελληνική κοινωνία όλη η προβολή της εικόνας του Κασσελάκη και όλης αυτής της νοοτροπίας, είναι κάτι ξένο σε εμάς. Δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπα και να αφήνουμε μακριά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό», τόνισε η κ. Πατούλη.

Για το σπίτι της με τα «χρυσά», σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου, είδα ανθρώπους 2 ταχυτήτων ακόμα και στο σχολείο. Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα, οι μαθητές μου μου έλεγαν, «κυρία γιατί σας χλεύασαν;». Εξήγησα στα παιδιά τι είναι η σάτιρα, τα όριά της, δηλαδή, δεν μπορεί να θίγει οικογενειακά πρόσωπα».

Τι σχέδια κάνει για το μέλλον;

Όπως αποκάλυψε, «Πριν τον χωρισμό μου είχαμε μία εξωστρεφή παρουσία λόγω του συζύγου μου, τώρα με ενδιαφέρει η πορεία του γιου μου και η αυτοδιοίκηση. Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μονο το αιδειο σου μη δειξεις και ξερασουμε

  2. Τι ν σε πειράξει ρ τσιμπουκλου , απ τις πίπες τ έκανες κ τν ζαρωμενη μουναρα σ πουτανάρα

  3. Δεν σου άξιζαν γριά πατσαβούρα,άνοιγες τα πόδια σου για να τα έχεις,ψωνάρα

  4. Εκτός του “τωρα” σκέψου λίγο και το “μετά”, καθότι περαστικοί είμαστε σε τούτο τον κόσμο.

  5. Την κυρια μπορώ να την εξυπηρετησω πάντως 😉 με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά,έχω καλό όνομα στην πιάτσα εγώ.

  6. «Τώρα» την ενδιαφέρει η πορεία του γιου της; Καλά κρασιά.

  7. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Η ΜΟΥΜΙΑ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ, ΞΕΜΕΙΝΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ;

  8. Σας το χω ξαναπεί εκεί στο μακελειό θα σας κάνω μήνυση.Μην πετάτε έτσι ξαφνικά τα μούτρα της Πατούλαινας.Ανακοπή κόντεψα να πάθω πάλι μόλις την είδα τη σαύρα.

  9. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΑ ΣΟΥ!!!!!! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ…….ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ….ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚ΄’ ΟΛΙΓΑ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α Π Ρ Ο Σ Π Ε Λ Α Σ Τ Α …..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΗΜΟ ΣΟΥ………….ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ…

  10. Και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνετε; Γιατί τα βγάζετε στη φορά αφού δεν μας ενδιαφέρει καθόλου!

  11. Κυρία μου, βγάλτε τον σκασμό, το ίδιο και ο πρώην σύζυγος.
    Ποιός νοιάζεται για την προσωπική σας ζωή? Ουδείς.
    Ξεφορτωθείτε τα καλάμια που έχετε καβαλήσει!

Comments are closed.